Неделна акција во DDStore.mk

DDAYS Неделна акција во DDstore.mk
Мали, моќни и економични мини бренд компјутери со дополнителен -5% попуст, подарок безжични тастатура и маус и бесплатна достава до адреса.
- Моќни Intel Core i3/i5/i7 процесори 6 и 7 генерација
- забрзани со SSD
- Основно средство за во канцеларија!
БЕСПЛАТНА достава низ цела Македонија!
 
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk
+389 2 3 100 700
+389 75 365 277
КОМПЛЕТНА ОНЛАЈН ПОНУДА
 
Јавете се на телефон:
+389 2 3 100 700 / +389 75 365 277 - од понеделник до петок 
Пратете барање на email
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk