Fujitsu и LG денови во DDStore.mk
 
Неделна акција - на лиценцирани Fujitsu refurbished компјутери со германски квалитет.
Попуст, подарок WiFi USB адаптер.
Намалени цени на последни количини на LG UltraGear™ гејминг монитори  
Бесплатна достава низ цела Македонија само во DDStore.mk
Акцијата трае до 12.07

info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk
+389 2 3 100 700
+389 75 365 277
ПОСЛЕДНИ КОЛИЧИНИ

LG UltraGear™ GAMING

МОНИТОРИ
Комплетна онлајн понуда
Јавете се на телефон:
+389 2 3 100 700 / +389 75 365 277 - од понеделник до петок 
Пратете барање на email
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk