НЕДЕЛНА DD АКЦИЈА

Неделна акција на refurbished лапoтопи Lenovo, Dell и Toshiba бизнис класа со моќни Intel Core процесори, забрзани со SSD. Попуст + подарок MS или Xuaomi MI ранец и безжично MS глувче со секој купен refurbished лаптоп. Акцијата тране до 19.07
Бесплатна достава низ цела Македонија само во DDStore.mk
 
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk
+389 2 3 100 700
+389 75 365 277
Комплетна онлајн понуда
Јавете се на телефон:
+389 2 3 100 700 / +389 75 365 277 - од понеделник до петок 
Пратете барање на email
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk