NZXT
компјутерски куќишта, напојувања и вентилатори за
ВИСТИНСКО ГЕЈМЕРСКО УЖИВАЊЕ

Нарачајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија.
 
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk
+389 2 3 100 700 / +389 75 365 277
 
H710i
H510 Elite
NZXT вентилатори
NZXT напојувања