Refurbished лаптопи
бизнис класа

 
Нови количини на refurbished лаптопи бизнис класа со моќни iNTEL Core процесори 6th, 7th и 8th генерација, забрзани со SSD и можност за доплата за лиценциран Windows 10 MAR. Ограничени количини!
Со секоја онлајн нарачка добивате бесплатна достава низ цела Македонија!
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk
+389 2 3 100 700
+389 75 365 277
Јавете се на телефон:
+389 2 3 100 700 / +389 75 365 277 - од понеделник до петок 
Пратете барање на email
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk