SantaBoost празнична акција

Нарачајте реобновен бренд компјутер со лиценциран Windows 10 Home и добијте PRO! Santa is coming to boost...
- Моќни Intel Core процесори
- забрзани со SSD
- Основно средство за во канцеларија!
БЕСПЛАТНА достава низ цела Македонија!
 
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk
+389 2 3 100 700
+389 75 365 277
 
 
 
 
 
 
 
 
Комплетна онлајн понуда