ВИКЕНД АКЦИЈА
од 08.04 до 11.04
ALL IN ONE + ПОДАРОК
 
Викенд акција - реобновени all in one компјутери со подарок безжични тастатура и глушец. Акцијата важи до 11.04
БЕСПЛАТНА достава низ цела Македонија со секоја онлајн нарачка!

info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk
+389 2 3 100 700
+389 75 365 277
Комплетна онлајн понуда
 
 
 
Јавете се на телефон:
+389 2 3 100 700 / +389 75 365 277 - од понеделник до петок 
Пратете барање на email
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk