Викенд во DDStore
We Love Weekends
 
Дополнителен попуст на професионални бизнис серии на лаптопи #LikeNEW со моќни Intel Core процесори, забрзани со SSD. 12 месеци гаранција + подарок безжично MS глувчеБесплатна достава низ цела Македонија. 
Акцијата трае само за време на викенд од 09.07 до 12.07.2021.

 
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk
+389 2 3 100 700
+389 75 365 277
КОМПЛЕТНА ОНЛАЈН ПОНУДА
Јавете се на телефон:
+389 2 3 100 700 / +389 75 365 277 - од понеделник до петок 
Пратете барање на email
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk