Викенд во DDStore
We Love Weekends
 
Моќни DD конфигурации и refurbished бренд компјутери со до 2 години гаранција со/без лиценциран Windows 10 + дополнителен попуст и подарок USB WiFi адаптер.
Акцијата трае само за време на викенд од 02.07 до 05.07.2021.
Нарачајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија.

 
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk
+389 2 3 100 700
+389 75 365 277
КОМПЛЕТНА ОНЛАЈН ПОНУДА
Јавете се на телефон:
+389 2 3 100 700 / +389 75 365 277 - од понеделник до петок 
Пратете барање на email
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk