Викенд во DDStore
We Love Weekends
 
Попуст на Xiaomi Mi Smart Home одбрани продукти во ddstore.mk. Бесплатна достава низ цела Македонија.
Акцијата трае само за време на викенд од 16.07 до 19.07.2021.
Нарачајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија.
Акцијата трае само за време на викенд од 16.07 до 19.07.2021.

 
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk
+389 2 3 100 700
+389 75 365 277
КОМПЛЕТНА ОНЛАЈН ПОНУДА
Јавете се на телефон:
+389 2 3 100 700 / +389 75 365 277 - од понеделник до петок 
Пратете барање на email
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk