Feedback

Контакт

Пронајдете нè лесно


View DDStore во поголема мапа.
Почитувани соработници и клиенти,

Поради новонастанатата состојба со корона вирусот, Ве известуваме дека ДДСтор нема да работи со странки од 16.03.2020 година.Нарачките може да се извршат онлајн, по е-мејл или телефонски. Испораката ќе биде бесплатна за сите нарачки. За било какви дополнителни информации, Ви стоиме на располагање.

Испрати е-пошта

Полињата обележани со "*" are required

Име: *
Е-пошта: *
Компанија:
Телефон:
Порака: *
Испрати

Информации за контакт

Телефон

  • Телефон: +389 2 3 100 700
  • Факс: +389 2 3 100 700
  • Мобилен телефон: +389 75 365 277

Адреса

Our office is located at Franjo Kluz 12

влез #1, стан #4

(спроти ОУ Блаже Конески)

Работно време

  • понеделник - петок
  • 09:00 - 17:00

Е-пошта за контакт

  • infoddstore.mk
  • salesddstore.mk


Send Us Facebook Message