Lenovo ThinkPad Yoga 11e 11.6" Touchscreen Celeron®N2940/ 4GB DDR3/ 128GB SSD/ Windows 10 Home

Lenovo ThinkPad Yoga 11e 11.6" Touchscreen Intel Celeron N2940 1830MHz 2MB /4GB DDR3/ 128 GB SSD /Win10 ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари • Екран : 11.6" HD (1366 x 768) IPS, touchscreen with Corning Gorilla Glass • Процесор : Intel® Celeron® Processor N2940 (2M Cache, 1.83GHz up to 2.25 GHz) #4 Core • РАМ : 4GB DDR3 • SSD Диск : 128GB SSD • Графичка карта : Интегрирана • Останато : 1 x USB 3.1 Type-C Gen 1 (DisplayPort, Power Delivery, Data transfer) 2 x USB 3.1 Gen 1** HDMI MicroSD card reader RJ45 Gigabit Ethernet 3.5 mm combo audio/mic jack • Оперативен систем - Win10Home MAR pre-installed (инсталиран Windows 10 Home, MAR-Лиценциран и основни програми) можност за доплата до Win10Pro *Windows 10 Home лиценците се валидни за корстење во КОМПАНИИ и ги имаат повеќето функционалности од Windows 10 Pro. Најголема разлика е што не може да се поврзат на големи Microsoft мрежи со Domain контролер. Детално инфо на : http://www.pcadvisor.co.uk/feature/windows/windows-10-home-vs-pro-3618710/ Освен фабричката OEM лиценца, компјутерите содржат дополнителна Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher) лиценца. Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е преинсталиран на компјутерот заедно со сите потребни дрјавери. А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување. Можност за надограба на РАМ меморија. Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Цена

13.500  ден.

Warranty:365

Залиха:New

DELL Latitude E6440 14" Core™ i5-4300M/ 4GB DDR3/ 320GB SATA/ Slim DVD

DELL Latitude E6440 14" Intel Core i5 4300M 2600Mhz 3MB /4GB DDR3 /320 GB SATA Slim DVD ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари • Екран : 14" HD (1366x768) Anti-Glare LED • Процесор : Intel® Core™ i5-4300M Processor (3M Cache, 2.60 GHz up to 3.30 GHz) Haswell #2 Core • РАМ : 4 GB DDR3 • HDD Диск : 320 GB SATA • Графичка карта : Интегрирана • Останато : Slim DVD • Оперативен систем - Можност за доплата за лиценциран Windows 10 MAR А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување. Можност за надограба на РАМ меморија. Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Цена

14.500  ден.

Warranty:365

Залиха:New

Lenovo ThinkPad X260 12.5" LED Core™ i3-6100U 6th Gen./ 4GB DDR4/ 500GB SSHD/ Win10Home

Lenovo ThinkPad X260 12.5" LED Intel Core i3 6100U 6th gen 2300MHz 3MB /4 GB DDR4 /500 GB SSHD / Win10 ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари • Екран : 12.5" HD (1366 x 768) IPS LED • Процесор : Intel® Core™ i3-6100U Processor (3M Cache, 2.30 GHz) Skylake Dual Core • РАМ : 4GB DDR4 • SSHD Диск : 500 GB SSHD • Графичка карта : Интегрирана • Останато : 3 x USB 3.0 RJ45 Mini DisplayPort™ HDMI™ 4-in-1 Card Reader 3.5 mm Microphone / Headphone Smart Card Reader(Optional) • Оперативен систем - Win10Home MAR pre-installed (инсталиран Windows 10 Home, MAR-Лиценциран и основни програми) можност за доплата до Win10Pro *Windows 10 Home лиценците се валидни за корстење во КОМПАНИИ и ги имаат повеќето функционалности од Windows 10 Pro. Најголема разлика е што не може да се поврзат на големи Microsoft мрежи со Domain контролер. Детално инфо на : http://www.pcadvisor.co.uk/feature/windows/windows-10-home-vs-pro-3618710/ Освен фабричката OEM лиценца, компјутерите содржат дополнителна Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher) лиценца. Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е преинсталиран на компјутерот заедно со сите потребни дрјавери. А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување. Можност за надограба на РАМ меморија. Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Цена

15.900  ден.

Warranty:365

Залиха:New

HP ProBook 430 G3 13.3”, HD Core™ i3-6100U 6th gen/ 8 GB DDR3/ 128GB M.2 SSD

HP ProBook 430 G3 13.3" Intel Core i3 6100U 6th gen 2300MHz 3MB/ 8 GB DDR3 / 128 GB M.2 SSD ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари • Екран : 13.3”, HD (1366 x 768), TN • Процесор : Intel® Core™ i3-6100U Processor (3M Cache, 2.30 GHz) Skylake #2 Core • РАМ : 8GB DDR3 • SSD Диск : 128GB SSD • Графичка карта : Интегрирана • Останато : 2x USB Type-A 3.0 (3.1 Gen 1) 1x USB Type-A 2.0, Sleep and Charge HDMI, VGA Card reader SD, SDHC, SDXC Ethernet LAN , Wi-Fi , Bluetooth , Audio jack Web camera HD 720p, Microphone , Speakers , Security Lock slot • Оперативен систем - Можност за доплата за лиценциран Windows 10 MAR А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување. Можност за надограба на РАМ меморија. Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Цена

16.900  ден.

Warranty:365

Залиха:New

Dell Docking station PR03X

DELL DOCKING STATION PR03X W/O adapter NО adapter included Latitude E4200 E4300 E5400 E5500 E6400 E6440 E6500, Precision M2400 M4400 M6400 T4HD7 eSATA for Notebook

Цена

2.800  ден.

Warranty:0

Залиха:Yes

HP Docking Station EliteBook

Docking Station HP EliteBook W/O adapter NО adapter included 2170p 8440p 8440w 8460p 8460w 8470p 8560p 8570p; ProBook 6360b 6440b 6445b 6450b 6455b 6460b 6470b 6475b 6540b 6545b 6550b 6555b 6560b 6565b 6570b 575324-001 VB041AA for Notebook Requires 90W or 230W HP with ID AC Adapter

Цена

1.500  ден.

Редовна цена:

2.800 ден.

Warranty:0

Залиха:Yes

HP EliteBook 8570p 15.6" Core™ i7-3520M/ 4GB DDR3 /320GB HDD / DVD

HP EliteBook 8570p i7-3520/ 4GB DDR3 /320Gb / DVD ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари • Екран : 15.6" 1600 x 900 (HD+) LED backlight • Процесор : Intel® Core™ i7-3520M Processor (4M Cache, up to 3.60 GHz) Dual Core Legacy Intel® Core™ Processors • РАМ : 4GB DDR3 • Хард Диск : 320 GB • Графичка карта : Интегрирана • Оптички уред - DVD • Останато : - Web Camera - Stereo speakers - stereo microphone - keyboard, pointing stick, touchpad - Wi-Fi - 802.11n - card reader - Slots - 1 x ExpressCard/54 (1 free) - Interfaces = VGA = DisplayPort = Microphone input = Headphone output = Modem = LAN = FireWire = 2 x USB 2.0 = 2 x USB 3.0 = USB 2.0/eSATA = Serial = Battery = Dock - Memory Card Reader - Yes (SD Card, MultiMediaCard, MMCplus, SDHC Card, SDXC Card) • Оперативен систем - Можност за доплата за лиценциран Windows 10 MAR А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување. Можност за надограба на РАМ меморија. Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Цена

20.900  ден.

Warranty:365

Залиха:Yes

Lenovo ThinkPad T430 14" Core™ i5-3320M/ 8GB RAM/ 320GB HDD/ Win10Home

Lenovo ThinkPad T430 14" Core™ i5-3320M/ 8GB RAM/ 320GB HDD/ Win10Home A Class Refurbished ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари • Екран : 14" 1366x768 WXGA LED 16:9 • Процесор : Intel® Core™ i5-3320M Processor (3M Cache, up to 3.30 GHz) Ivy Bridge 2 Core • РАМ : 8GB So-Dimm DDR3L • Хард Диск : 320 GB SATA HDD • Графичка карта : Интегрирана • Останато : Slim DVD-RW Extended battery Camera Mini DisplayPort • Оперативен систем - Win10Home MAR pre-installed (инсталиран Windows 10 Home, MAR-Лиценциран и основни програми) можност за доплата до Win10Pro *Windows 10 Home лиценците се валидни за корстење во КОМПАНИИ и ги имаат повеќето функционалности од Windows 10 Pro. Најголема разлика е што не може да се поврзат на големи Microsoft мрежи со Domain контролер. Детално инфо на : http://www.pcadvisor.co.uk/feature/windows/windows-10-home-vs-pro-3618710/ Освен фабричката OEM лиценца, компјутерите содржат дополнителна Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher) лиценца. Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е преинсталиран на компјутерот заедно со сите потребни дрјавери. А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување. Можност за надограба на РАМ меморија. Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Цена

18.000  ден.

Warranty:365

Залиха:Yes

DELL Latitude E7440 14" IPS Core™ i5-4310U/ 8GB RAM/ 256GB SSD/ Win10Home

DELL Latitude E7440 14" IPS Core™ i5-4310U/ 8GB RAM/ 256GB SSD/ Win10Home A Class Refurbished ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари • Екран : 14" 1920x1080 Full HD 16:9 • Процесор : Intel® Core™ i5-4310U Processor (3M Cache, 2.00 GHz up to 3.00 GHz) Haswell 2 Core • РАМ : 8GB So-Dimm DDR3L • SSD Диск : 256 GB 2.5 Inch SSD • Графичка карта : Интегрирана • Останато : Camera HDMI Mini DisplayPort IPS • Оперативен систем - Win10Home MAR pre-installed (инсталиран Windows 10 Home, MAR-Лиценциран и основни програми) можност за доплата до Win10Pro *Windows 10 Home лиценците се валидни за корстење во КОМПАНИИ и ги имаат повеќето функционалности од Windows 10 Pro. Најголема разлика е што не може да се поврзат на големи Microsoft мрежи со Domain контролер. Детално инфо на : http://www.pcadvisor.co.uk/feature/windows/windows-10-home-vs-pro-3618710/ Освен фабричката OEM лиценца, компјутерите содржат дополнителна Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher) лиценца. Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е преинсталиран на компјутерот заедно со сите потребни дрјавери. А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување. Можност за надограба на РАМ меморија. Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Цена

23.900  ден.

Редовна цена:

25.500 ден.

Warranty:365

Залиха:Yes

HP EliteBook 840 G2 14" Core™ i5-5200U/ 8GB RAM/ 128GB SSD

HP EliteBook 840 G2 14" Core™ i5-5200U/ 8GB RAM/ 128GB SSD ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари • Екран : 14" 1366x768 WXGA LED 16:9 • Процесор : Intel® Core™ i5-5200U Processor (3M Cache, up to 2.70 GHz) Broadwell 2 Core • РАМ : 8 GB So-Dimm DDR3L • SSD Диск : 128 GB 2.5 Inch SSD • Графичка карта : Интегрирана • Останато : Camera DisplayPort • Оперативен систем - Можност за доплата за лиценциран Windows 10 MAR А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување. Можност за надограба на РАМ меморија. Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Цена

18.900  ден.

Редовна цена:

22.500 ден.

Warranty:365

Залиха:Yes

Lenovo ThinkPad T530 15.6"Core™ i5-3210M/ 4GB DDR3/ 320GB HDD/ DVD-RW Win10Home

Lenovo ThinkPad T530 15.6"Core™ i5-3210M/ 4GB DDR3/ 320GB HDD/ DVD-RW Win10Home A Class Refurbished ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари • Екран : 15.6" 1920x1080 Full HD 16:9 • Процесор : Intel® Core™ i5-3210M Processor 3M Cache, up to 3.10 GHz, rPGA Ivy Bridge 2 Core • РАМ : 4GB So-Dimm DDR3 • Хард Диск : 320 GB SATA • Графичка карта : Интегрирана • Останато : Slim DVD-RW Full Camera Mini DisplayPort • Оперативен систем - Win10Home MAR pre-installed (инсталиран Windows 10 Home, MAR-Лиценциран и основни програми) можност за доплата до Win10Pro *Windows 10 Home лиценците се валидни за корстење во КОМПАНИИ и ги имаат повеќето функционалности од Windows 10 Pro. Најголема разлика е што не може да се поврзат на големи Microsoft мрежи со Domain контролер. Детално инфо на : http://www.pcadvisor.co.uk/feature/windows/windows-10-home-vs-pro-3618710/ Освен фабричката OEM лиценца, компјутерите содржат дополнителна Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher) лиценца. Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е преинсталиран на компјутерот заедно со сите потребни дрјавери. А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување. Можност за надограба на РАМ меморија. Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Цена

21.000  ден.

Редовна цена:

23.000 ден.

Warranty:365

Залиха:Yes

HP EliteBook 840 G2 14" IPS Full HD Core™ i5-5200U/ 8GB RAM/ 128GB SSD/ Win10Home

HP EliteBook 840 G2 14" IPS Core™ i5-5200U/ 8GB RAM/ 128GB SSD/ Win10Home A Class Refurbished ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари • Екран : 14" 1920x1080 Full HD 16:9 • Процесор : Intel® Core™ i5-5200U Processor (3M Cache, up to 2.70 GHz) Broadwell 2 Core • РАМ : 8 GB So-Dimm DDR3L • SSD Диск : 128 GB 2.5 Inch SSD • Графичка карта : Интегрирана • Останато : Camera WWAN DisplayPort IPS • Оперативен систем - Win10Home MAR pre-installed (инсталиран Windows 10 Home, MAR-Лиценциран и основни програми) можност за доплата до Win10Pro *Windows 10 Home лиценците се валидни за корстење во КОМПАНИИ и ги имаат повеќето функционалности од Windows 10 Pro. Најголема разлика е што не може да се поврзат на големи Microsoft мрежи со Domain контролер. Детално инфо на : http://www.pcadvisor.co.uk/feature/windows/windows-10-home-vs-pro-3618710/ Освен фабричката OEM лиценца, компјутерите содржат дополнителна Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher) лиценца. Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е преинсталиран на компјутерот заедно со сите потребни дрјавери. А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување. Можност за надограба на РАМ меморија. Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Цена

21.900  ден.

Редовна цена:

25.000 ден.

Warranty:365

Залиха:Yes

HP EliteBook 840 G2 14" Full HD Core™ i5-5300U/ 8GB RAM/ SSD 180GB/ No optic/ web cam/Win10Pro

HP EliteBook 840 G2 14" Core™ i5-5300U/ 8GB RAM/ SSD 180GB/ No optic/ web cam A Class Refurbished ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари • Екран : 14 inch 16:9, 1600 x 900 pixel, TN LED Full HD • Процесор : Intel® Core™ i5-5300U Processor (3M Cache, 2.30 GHz up to 2.90 GHz) Broadwell 2 Core • РАМ : 8GB So-Dimm DDR3 • SSD Диск : 180 GB SATA • Графичка карта : • Останато : Camera, LED backlight • Оперативен систем - Windows 10 Pro Освен фабричката OEM лиценца, компјутерите содржат дополнителна Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher) лиценца. Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е преинсталиран на компјутерот заедно со сите потребни дрјавери. А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување. Можност за надограба на РАМ меморија. Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Цена

25.500  ден.

Редовна цена:

27.000 ден.

Warranty:365

Залиха:Yes

DELL Latitude E6430 14" Core™ i7-3720QM/ 8GB DDR3/ 320GB/ DVD RW/ Win10

DELL Latitude E6430 14" Intel® Core™ i7-3720QM Processor (6M Cache, up to 3.60 GHz/ 8GB DDR3/320Gb /DVD RW/ Win10 ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 12 месеци гаранција 14 дена гаранција за враќање пари • Екран : 14" • Процесор : Intel® Core™ i7-3720QM Processor (6M Cache, up to 3.60 GHz) • РАМ : 8GB DDR3 So-Dimm • Хард Диск : 320 GB SATA • Графичка карта : Intel HD 4000 • Оптички уред - DVD-RW • Оперативен систем - Windows 10 можност за доплата до Win10Pro Освен фабричката OEM лиценца, компјутерите содржат дополнителна Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher) лиценца. Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е преинсталиран на компјутерот заедно со сите потребни дрјавери. А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување. Можност за надограба на РАМ меморија. Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Цена

19.900  ден.

Редовна цена:

21.000 ден.

Warranty:365

Залиха:Low stock