SanDisk Plus 240GB, SDSSDA-240G-G26, 240GB, 2,5", SATA 3, 530 MB/s, 410 MB/s, 3,5"

SanDisk Plus 240GB, SDSSDA-240G-G26, 240GB, 2,5", SATA 3, 530 MB/s, 410 MB/s, 3,5" RELIABLE, FAST AND PLENTY OF CAPACITY SanDisk, a pioneer in solid state storage technologies and the brand pros trust, delivers improved speed and performance with the SanDisk SSD Plus. You'll appreciate faster startups, shutdowns, data transfers, and application response times than with a hard disk drive1. The SanDisk SSD Plus also offers quiet, reliable performance, and dashboard4 status monitoring for your favorite media applications. EXTEND THE LIFE OF YOUR LAPTOP OR DESKTOP PC Upgrade your laptop or desktop with a fast, reliable solid state drive from a globally trusted brand and suddenly, your old computer acts and feels like a new machine with faster boot-ups, shutdowns and app response times1. FASTER BOOT-UPS, SHUTDOWNS, AND APP RESPONSE High sequential read speeds of up to 535MB/s** and sequential write speeds of up to 450MB/s** translate into better performance for everything you do, performing faster than a typical hard disk drive1. DURABLE SOLID STATE DESIGN With no moving parts, the SanDisk SSD Plus is engineered to resist shock and vibration, helping to keep your data safe through life’s bumps and bruises3. IDEAL FOR TYPICAL PC WORKLOADS The SanDisk SSD PLUS delivers SLC caching which boosts burst write performance, making it the ideal storage solution for typical PC workloads such as web browsing, email, casual gaming, office productivity and audio/video entertainment. EASY SET-UP The SanDisk SSD Plus comes with easy, step-by-step instructions and cloning software to help you set up your new drive. A MORE EFFICIENT DRIVE SanDisk SSDs are cooler, quieter and more efficient than a hard disk drive2, so your laptop battery lasts a long time on a single charge.

Цена

3.500  ден.

Редовна цена:

3.547 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 часа

DELL Latitude 7380, 13.3" FHD, Intel Core i5 - 7300U, 8GB, 256GB SSD M.2, Cam + Mic, 4 cell, WiFi 8265AC DualBand, BT, Win 10 Pro, 3Yrs

NOTEBOOK DELL Latitude 7380, 13.3" FHD, Intel Core i5 - 7300U, 8GB, 256GB SSD M.2, Cam + Mic, 4 cell, WiFi 8265AC DualBand, BT, Win 10 Pro, 3Yrs

Цена

66.550  ден.

Редовна цена:

68.238 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

Fujitsu Celsius H710 15.6" A class Refurbished Intel® Core™ i7-2720QM/ 8GB DDR3 RAM/ 128GB SSD/ Nvidia Quadro/ Finger Print/ Windows 10 Home

Fujitsu Celsius H710 15.6" A class Refurbished Intel® Core™ i7-2720QM/ 8GB DDR3 RAM/ 128GB SSD/ Nvidia Quadro/ Finger Print/ Windows 10 Home ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 12 месеци гаранција 7 дена гаранција за враќање пари Моќна работна станица (WORKSTATION) сместена во 15 инчен лаптоп. Врвни перформанси Core i7 процесор, Nvidia Quadro графичка картица, SSD диск. Идеален за гејминг, графички дизајн, рендеринг. ПОДАРОК - DOCKING STATION • Екран : 15.6 inch 16:9, 1920x1080 pixel, glossy: no • Процесор - Intel® Core™ i7-2720QM 2,2GHz 2nd gen (6M Cache, up to 3.30 GHz) • РАМ - 8GB DDR3 • Хард Диск - 128GB SSD • Графичка карта : NVIDIA Quadro 1000M - 2048 MB, Core: 700 MHz, Memory: 900 MHz, GF108, 8.17.12.6640 - nVIDIA ForceWare 266.40 • Останато : 1 PC-Card, 1 Express Card 54mm, 3 USB 2.0, 1 USB 3.0 / 3.1 Gen1, 1 VGA, 1 DisplayPort, 1 Kensington Lock, 1 eSata, Audio Connections: 1 out, 1 in, Card *Reader: SD/MS/MSPro, 1 SmartCard, 1 Fingerprint Reader • Димензии: height x width x depth (in mm): 36 x 372 x 255 ( = 1.42 x 14.65 x 10.04 in) • Тежина: 2.75 kg • Оперативен систем - Win10Home MAR pre-installed (инсталиран Windows 10 Home, MAR-Лиценциран и основни програми) можност за доплата до Win10Pro *Windows 10 Home лиценците се валидни за корстење во КОМПАНИИ и ги имаат повеќето функционалности од Windows 10 Pro. Најголема разлика е што не може да се поврзат на големи Microsoft мрежи со Domain контролер. Детално инфо на : http://www.pcadvisor.co.uk/feature/windows/windows-10-home-vs-pro-3618710/ Освен фабричката OEM лиценца, компјутерите содржат дополнителна Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher) лиценца. Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е преинсталиран на компјутерот заедно со сите потребни дрјавери. А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. Дополнителни попусти на поголеми порачки. Прочитајте комптна рецензија на следниот линк http://www.notebookcheck.net/Fujitsu-Celsius-H710-WXP11DE.60072.0.html

Цена

31.900  ден.

Редовна цена:

33.000 ден.

Гаранција:365

Залиха:Low stock

All in One DELL OPTIPLEX 9020 AIO 23" A class Refurbished Intel® Core™ i5-4570S / 8GB DDR3/ 120GB SSD/ DVD-RW/ Win 10 Pro

All in One DELL OPTIPLEX 9020 AIO 23" A class Refurbished Intel® Core™ i5-4570S / 8GB DDR3/ 120GB SSD/ DVD-RW/ Win 10 Pro ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 1 година гаранција 7 дена гаранција за враќање пари(можност за доплата за гаранција до 3 години) • Процесор : Intel® Core™ i5-4570S Processor (6M Cache, up to 3.60 GHz) • РАМ : 8GB DDR3 • SSD Диск : 120 GB SSD (Можност доплата за надограба/промена SSD. Со вградување на SSD перформансите се зголемуваат до 10 пати) • Графичка карта : Intel® HD Graphics • Останато : DVD-RW • Оперативен систем - Windows 10 Pro *Освен фабричката OEM лиценца, компјутерите содржат дополнителна Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher) лиценца. Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е инсталиран на компјутерот заедно со основни бесплатни програми (антивирус, PDF, OpenOffice) *Windows 10 Home лиценците се валидни за корстење во КОМПАНИИ и ги имаат повеќето функционалности од Windows 10 Pro. Најголема разлика е што не може да се поврзат на големи Microsoft мрежи со Domain контролер. Детално инфо на : http://www.pcadvisor.co.uk/feature/windows/windows-10-home-vs-pro-3618710/ Гратис: - При купување на пакет: компјутер + монитор, Подарок нови тастатура и маус А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување. Можност за надограба на РАМ меморија и на Хард диск Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Цена

27.900  ден.

Редовна цена:

28.900 ден.

Гаранција:365

Залиха:ДА

DELL OPTIPLEX 9020 AIO 23" A class Refurbished Intel® Core™ i5-4570S / 8GB DDR3/ 120GB SSD/ DVD-RW/ Win 10 Pro

DELL OPTIPLEX 9020 AIO 23" A class Refurbished Intel® Core™ i5-4570S / 8GB DDR3/ 120GB SSD/ DVD-RW/ Win 10 Pro ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 1 година гаранција 7 дена гаранција за враќање пари(можност за доплата за гаранција до 3 години) • Процесор : Intel® Core™ i5-4570S Processor (6M Cache, up to 3.60 GHz) • РАМ : 8GB DDR3 • SSD Диск : 120 GB SSD • Графичка карта : Intel® HD Graphics • Останато : DVD-RW • Оперативен систем - Windows 10 Pro *Освен фабричката OEM лиценца, компјутерите содржат дополнителна Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher) лиценца. Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е инсталиран на компјутерот заедно со основни бесплатни програми. *Windows 10 Home лиценците се валидни за корстење во КОМПАНИИ и ги имаат повеќето функционалности од Windows 10 Pro. Најголема разлика е што не може да се поврзат на големи Microsoft мрежи со Domain контролер. Детално инфо на : http://www.pcadvisor.co.uk/feature/windows/windows-10-home-vs-pro-3618710/ Гратис: - При купување на пакет: компјутер + монитор, Подарок нови тастатура и маус А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување. Можност за надограба на РАМ меморија и на Хард диск Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Цена

27.900  ден.

Редовна цена:

28.900 ден.

Гаранција:365

Залиха:ДА

HP LaserJet Pro M402dne (C5J91A) Office Black and White Laser Printers

Принтери HP printer monochrome LJ M402dne A4 C5J91A 38ppm A4, 40ppm let. Office Black and White Laser Printers HP LaserJet Pro M402dne (C5J91A) • 40 страници во минута • 1200 x 1200 dpi • 128GB RAM • Duplex, Network • 1 Gigabit Ethernet 10/100/1000T network • Месечен циклус 80.000 страни • Тонер - HP 226A/X за 3.100 и 9.000 страни • Магацин за хартија - 100 + 250 листа • Гаранција 12 месеци За повеќе информации на следниот линк - http://www8.hp.com/emea_middle_east/en/products/printers/product-detail.html?oid=11544736#!tab=specs

Цена

11.000  ден.

Редовна цена:

11.446 ден.

Гаранција:365

Залиха:Прашај

Monitor 24" XL2411P BenQ Zowie LED Gaming 1ms Wide Full HD, HDMI, DVI DL,DP Height Adj., 3D Ready

Monitor 24" XL2411P BenQ Zowie LED Gaming 1ms Wide Full HD, HDMI, DVI DL,DP Height Adj., 3D Ready Features • 1ms monitor with 144Hz refresh rate delivers a very smooth gaming experience in FPS and MOBA games • Black eQualizer for visual clarity in dark scenes without overexposing bright area that help gamer to acquire targets easily and offer viewing comfort in gameplay • Color Vibrance gives you the flexibility to easily tune preferred color tone and makes color grading more defined • Variety of input connectors, including DisplayPort, DVI-DL, HDMI and headphone jack • ZOWIE XL-series adopted worldwide by most professional PC eSports tournaments and players, the official e-Sports monitor of the DreamHack Open 2016/2017, ESL-ONE Cologne 2017, PGL Major Krakow 2017, IEM season 6~10, MLG 2015/2016, ESEA 2015/2016, ESWC 2013~2016, ELEAGUE season 1 Display? LCD size (inch)? - 24 Aspect ratio? - 16:9 Max. resolution - 1920 x 1080 at 144Hz (DVI-DL, DP) Display area (mm)? - 531.3 x 298.8 Pixel pitch (mm) - 0.276 Typ. brightness (cd/?)? - 350 Typ. contrast - 1000:1 Typ. DCR (DyNomic Contrast Ratio) - 12M:1 Panel type? - TN Response time - 1ms (GtG) Connectivity? Input/Output connector? - DVI-DL / HDMIx1 / DP1.2 / headphone jack Electricity? - Power supply (90~264 AC)? Built-in - Power consumption (On mode)? 45W Size & Weight? Dimensions (HxWxD mm)? - 559 (Hightest) / 429 (Lowest) x 570 x 219 Dimensions with wall mount (HxWxD mm) (w/o Base)? - 347 x 570 x 63 Net weight (kg)? - 3.6 Gross weight (kg)? - 5.8 Stand? - VESA wall mounting 100x100 mm? Pivot 90°? Swivel (left/right)? - 45/45 Tilt (°)? - -5~20 Hight adjustment (mm)? - 130 Special Features? Black eQualizer Color Vibrance? Low Blue Light? Flicker-free K Locker? More info: https://zowie.benq.com/en/product/monitor/xl/xl2411p.htm

Цена

14.915  ден.

Редовна цена:

15.536 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

Monitor 24" Philips 243V5LHSB LED Slim V-Line, Full HD, VGA, DVI,HDMI,5ms, Black

Monitor 24" Philips 243V5LHSB LED Slim V-Line, Full HD, VGA, DVI,HDMI,5ms, Black Picture/Display • LCD panel type: TFT-LCD • Backlight type: W-LED system • Panel Size: 23.6 inch / 59.9 cm • Effective viewing area: 521.28 (H) x 293.22 (V) • Aspect ratio: 16:9 • Optimum resolution: 1920 x 1080 @ 60 Hz • Response time (typical): 5 ms • SmartResponse (typical): 1 ms (Gray to Gray) • Brightness: 250 cd/m² • SmartContrast: 10,000,000:1 • Contrast ratio (typical): 1000:1 • Pixel pitch: 0.272 x 0.272 mm • Viewing angle: 170º (H) / 160º (V), @ C/R > 10 • Display colors: 16.7 M • Scanning Frequency: 30 -83 kHz (H) / 56 -75 Hz (V) • sRGB Connectivity • Signal Input: VGA (Analog ), DVI-D (digital, HDCP), HDMI (digital, HDCP) • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green Convenience • User convenience: Auto/Down, 4:3 Wide/Up, Brightness/Back, Menu/OK, Power On/Off • Other convenience: Kensington lock, VESA mount (100x100mm) • Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X,sRGB, Windows 7, Windows 8 Stand • Tilt: -5/20 degree Power • On mode: 18.59 W (typ.) (EnergyStar 6.0 test method) • Standby mode: 0.5 W (typ.) • Off mode: 0.3 W (typ.) • Power LED indicator: Operation - White, Standby mode- White (blinking) • Power supply: Built-in, 100-240VAC, 50-60Hz Dimensions • Product with stand (mm): 551 x 420 x 220 mm • Product with stand (kg): 3.66 kg Operating conditions • Temperature range (operation): 0°C to 40°C °C • Temperature range (storage): -20°C to 60°C °C • Relative humidity: 20%-80 % • Altitude: Operation: +12,000ft (3,658m), Nonoperation: +40,000ft (12,192m) • MTBF: 30,000 hour(s) Sustainability • Environmental and energy: EnergyStar 6.0, EPEAT Silver, RoHS, Lead-free, Mercury Free • Recyclable packaging material: 100 % Compliance and standards • Regulatory Approvals: BSMI, CE Mark, cETLus, FCC Class B, GOST, PSB, SASO, SEMKO, TCO certified, TUV/ISO9241-307, WEEE Cabinet • Color: Black • Finish: Hairline (front bezel) / Texture (rear cover)

Цена

6.797  ден.

Редовна цена:

7.080 ден.

Гаранција:720

Залиха:Прашај

Monitor 24" XL2411 BenQ Zowie LED Gaming 1ms Wide Full HD, HDMI, DVI DL, Height Adjustment, 3D Ready

Monitor 24" XL2411 BenQ Zowie LED Gaming 1ms Wide Full HD, HDMI, DVI DL, Height Adjustment, 3D Ready DISPLAY LCD size (inch)‎ 24 Aspect ratio‎ 16:9 Max. resolution 1920 x 1080 at 144Hz (DVI-DL) Display area (mm) 531.36 x 298.89 Pixel pitch (mm) 0.276 Typ. brightness (cd/㎡) 350 Typ. contrast ‎ 1000:1 Typ. DCR (DyNomic Contrast Ratio) ‎12M:1 Panel type‎ TN Response time‎ 1ms (GtG) Connectivity‎ Input/Output connector‎ D-sub + DVI-DL + HDMIx1 / headphone jack Electricity‎ Power supply (90~264 AC)‎ - Built-in Power consumption (On mode) - 45W Size & Weight‎ Dimensions (HxWxD mm)‎ - 431 x 570 x 222 Dimensions with wall mount (HxWxD mm) (w/o Base)‎347 x 570 x 63 Net weight (kg)‎ - 5.9 Gross weight (kg)‎ - 8.4 Stand‎ VESA wall mounting 100x100 mm‎ - Yes Pivot 90°‎ - Yes Swivel (left/right)‎ 45/45 Tilt (°)‎ -5~20 Hight adjustment (mm)‎ 130 More info: http://zowie.benq.com/en/product/monitor/xl/xl2411.html#specification

Цена

14.254  ден.

Редовна цена:

14.848 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

Projector Lamp Benq For TW523P MW3009 MW526 TW526 MW526H MW529

Projector Lamp Benq For TW523P MW3009 MW526 TW526 MW526H MW529 Projector Lamp Benq For TW523P MW3009 MW526 TW526 MW526H MW529 Wattage - 190 W Lamp Life - Normal/Economic Mode/SmartEco Mode: 4500/6000/6500 hours Packaging Info Box Dimensions (LxWxH) 7.19 x 6.5 x 4.69"

Цена

11.232  ден.

Редовна цена:

11.700 ден.

Гаранција:0

Залиха:48 Hours

HP EliteBook 840 G1 14" A class Refurbished IPS 1920x1080 Intel® Core™ i5-4300U/ 4GB DDR3/ 320 GB/ Win 10 Pro

HP EliteBook 840 G1 A class Refurbished 14" IPS 1920x1080 Intel® Core™ i5-4300U/ 4GB DDR3/ 320 GB/ Win 10 Pro ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 12 месеци гаранција 7 дена гаранција за враќање пари • Екран : 14" 1920x1080 IPS • Процесор : Intel® Core™ i5-4300U Processor (3M Cache, up to 2.90 GHz) • РАМ : 4GB So-Dimm DDR3L • Хард Диск : 320 GB SATA • Графичка карта : Intel HD 4000 • Останато : Camera, DisplayPort, IPS • Оперативен систем - Windows 10 Pro Освен фабричката OEM лиценца, компјутерите содржат дополнителна Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher) лиценца. Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е преинсталиран на компјутерот заедно со сите потребни дрјавери. А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување. Можност за надограба на РАМ меморија. Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Цена

23.900  ден.

Редовна цена:

24.900 ден.

Гаранција:365

Залиха:Low stock

HP Z600 Workstation A Class Refurbished 2 x Xeon® X5670 / 8GB ECC RAM / 500GB/ DVD-RW/ Quadro 2000 1024Mb DDR5/ Windows 10 Pro

HP Z600 Workstation Refurbihed, Intel Xeon® X5670 2930MHz, 8GB RAM DDR3, HDD 500GB, графичка картичка nVidia Quadro 2000 1GB DDR5, Windows 10 Pro Refurbished преинсталиран. The HP Z600 packs twelve-core compute and visualization power into a small, quiet package—for the ideal workstation when every inch, watt, and decibel make a difference. • Матична плоча: - Чипсет - MB Intel® 5520 - Слот PCI - 2 - Мемориски слотови - 6 - PCI-E x4 - 2 - PCI-E x16 - 2 • Процесор: - 2 x Intel® Xeon® Processor X5670 (12M Cache, 2.93 GHz, 6.40 GT/s Intel® QPI) Hexa Core • Меморија: - Капацитет - ECC 8 GB - Тип на меморија - DDR3 • Хард диск: - Капацитет - HDD 1TB S-ATA • Оптички уред - DVD-RW • Графичка картичка: - Модел - Invidia Quadro 2000 1024 MB DDR5 - Тип на слот - PCI-E • Портови: - USB 2.0 - 9 - Retea (RJ45) - 1 - Microfon - 1 - Audio - 1 - VGA - 1 - Serial Port (DB9) - 1 - Firewire - 4 • Куќиште: - Тип на куќиште - Tower - Напојување - 650 W - Димензии - 445.1 x 165.3 x 440 - Боја - Црна - Тежина - 16.9 Kg • Оперативен систем: - Windows 10 Pro Refurbished Preinstaled Освен фабричката OEM лиценца, компјутерите содржат дополнителна Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher) лиценца. Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е инсталиран на компјутерот заедно со основни бесплатни програми. ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished, Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Компјутерите се А класа од најпознатите светски брендови HP, Dell, Fujitsu, Lenovo во 100% исправна состојба, со поминати тестови на секоја компонента посебно. Бренд конфигурациите за разлика од склопуваните се многу постабилни, потивки со помала потрошувачка на струја. Составени се со поквалитетни, 100% компатибилни компоненти. Компјутерите се увезени од ЕУ и најчесто се предходно малку користени во одлични услови, најчсто во банки и во јавни институции. Можност за доградба на хард диск и рам меморија. Одобруваме дополнителен попуст за поголеми нарачки. Промотивно 12 месеци гаранција 7 дена гаранција за враќање пари.

Цена

25.900  ден.

Редовна цена:

27.000 ден.

Гаранција:365

Залиха:ДА

DD-64, Intel® Pentium® Gold G5400, 4GB RAM, Intel HD Integrated, 500GB HDD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична плоча - Motherboard H310M Socket 1151 • Процесор - Intel® Pentium® Gold G5400 Processor (4M Cache, 3.70 GHz) Coffee Lake • Меморија - RAM 4GB DDR4 2400Mhz • Графичка карта - VGA Intel HD Integrated • Хард диск - HDD 3.5" 500GB SATA • Куќиште - Case ATX Midi Tower Case W/700W • Оптички уред - DVD RW Black SATA • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

15.900  ден.

Редовна цена:

16.600 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

Bundle 24" Monitor HP LED + HP Elitedesk 800 G1 Mini PC A Class Refurbished Intel® Core™ i5-4570S / 4GB RAM/ 500 GB HDD/ Windows 10 Home

Bundle 24" Monitor HP LED + HP Elitedesk 800 G1 Mini PC A Class Refurbished Intel® Core™ i5-4570S / 4GB RAM/ 500 GB HDD/ Windows 10 Home ➤ All units are individually packed in high quality boxes, including cables/addapters ➤ А класа - refurbished - Сите компјутери се поединечно спакувани во високо квалитетни кутии, вклучувајќи ги и каблите / адаптерите Промотивно 1 година гаранција 7 дена гаранција за враќање пари(можност за доплата за гаранција до 3 години) ✔ Монитор HP LED 24 " wide ZR2440w A Class Refurbished 1920 x 1200 ✔ HP Elitedesk 800 G1 Mini PC • Процесор - Intel® Core™ i5-4570S Processor (6M Cache, up to 3.60 GHz) • РАМ - 4GB DDR3 (Moжност за надоградба 3 x DIMM slot) • Хард Диск - 500GB SATA • Графичка карта - Intel HD Graphics (PCIE слот, можност за додавање графичка карта по желба) • Оперативен систем - Win10Home MAR pre-installed (инсталиран Windows 10 Home) можност за доплата до Win10Pro *Освен фабричката OEM лиценца, компјутерите содржат дополнителна Windows 10 MAR лиценца (Microsoft Authorized Refurbisher) лиценца. Лиценцата е 100% валидна, пријавена во Microsoft и назначена во фактурата. Windows оперативниот систем е инсталиран на компјутерот заедно со основни бесплатни програми. *Windows 10 Home лиценците се валидни за корстење во КОМПАНИИ и ги имаат повеќето функционалности од Windows 10 Pro. Најголема разлика е што не може да се поврзат на големи Microsoft мрежи со Domain контролер. Детално инфо на : http://www.pcadvisor.co.uk/feature/windows/windows-10-home-vs-pro-3618710/ • Гратис: Подарок нови тастатура и маус А-класа означува дека уредот е во 100% исправна техничка состојба, тестирана секоја компонента посебно. Употребуван, во одлична естетска состојба со минимални видливи знаци од користење. А-brand name конфигурациите за разлика од кастом/(по желба) склопуваните конфигурации се разликуваат по својата далеку постабилна и потивка работа, ниската енергетска класа (трошат многу помалку електрична енергија) - многу помало загревање. Составени се од 100% одбрани компатибилни компоннети со адекватна моќност на вграденото напојување. А-brand name конфигурациите се Hight-End модели од познатите светски брендови (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo...), увезени се од EU - каде најчесто се употребувани во банки, јавни инситуции, големи коорпорации во одлични работни услови под техничка контрола и редовно системско одржување. Можност за надограба на РАМ меморија и на Хард диск! Дополнителни попусти на поголеми порачки.

Цена

22.500  ден.

Редовна цена:

23.500 ден.

Гаранција:365

Залиха:ДА

DD-Cancelаrea Intel® Celeron® G3900, 4GB, HD2000, 500GB HDD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична плоча - Motherboard H110M • Процесор - Intel® Celeron® Processor G3900 (2M Cache, 2.80 GHz) • Меморија - RAM 4GB DDR4 2400Mhz • Графичка карта - VGA Intel HD2000 Integrated • Хард диск - HDD 500GB SATA3 • Куќиште - Case ATX Midi Tower Case W/700W • Оптички уред - DVD RW Black SATA • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

13.300  ден.

Редовна цена:

13.897 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

DD-Gamer Lite Intel® Core™ i3-8100, 8GB RAM, GTX 1050 OC, 1TB HDD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична Плоча - Motherboard H310M Socket 1151 • Процесор - Intel® Core™ i3-8100 Processor (6M Cache, 3.60 GHz) • Меморија - RAM 8GB DDR4 2400Mhz • Графичка - PCX GeForce GTX 1050 2GB GDDR5 • Кукиште - Case ATX Gaming Case W/O PSU • Напојување - PSU 500W RealPower • Кулер за Процесор - CPU Cooler Intel Stock • Хард Диск - HDD 1TB SATA3 • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

32.500  ден.

Редовна цена:

33.971 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

DD-Home Skylake, Pentium G4400, 4GB RAM, Intel HD, 500GB HDD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична плоча - Motherboard H110M Socket 1151 • Процесор - Intel® Pentium® Processor G4400 (3M Cache, 3.30 GHz) • Меморија - RAM 4GB DDR4 2400Mhz • Графичка карта - VGA Intel HD Integrated • Хард диск - HDD 3.5" 500GB SATA • Куќиште - Case ATX Midi Tower Case W/700W • Оптички уред - DVD RW Black SATA • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

14.400  ден.

Редовна цена:

15.056 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

DD-Gamer CoffeeLake Core™ i5-8400, 8GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti Gaming 4GB, 1TB HDD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична плоча - Motherboard H310M Socket 1151 • Процесор - Intel® Core™ i5-8400 Coffee Lake Processor (9M Cache, up to 4.00 GHz) • Меморија - RAM 8GB DDR4 2400Mhz • Графичка карта - GPU GeForce GTX 1050 Ti Gaming 4GB • Хард диск - HDD 1TB SATA3 • Куќиште - Case ATX Midi Tower Case W/O PSU • Напојување - PSU 500W RealPower • Кулер за Процесор - CPU Cooler Intel Stock • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

43.200  ден.

Редовна цена:

45.169 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

DD-Gamer Lite AMD Ryzen™3 2200G, 8GB RAM, GTX 1050 2GB, 1TB HDD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична Плоча - Motherboard AMD B450M Socket AM4 • Процесор - AMD® Ryzen™3 2200G • Меморија - RAM 8GB DDR4 2400Mhz • Графичка - PCX GeForce GTX 1050 2GB GDDR5 • Кукиште - Case ATX Gaming Case W/O PSU • Напојување - PSU 500W RealPower • Хард Диск - HDD 1TB SATA3 64MB • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

30.300  ден.

Редовна цена:

31.685 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

DD Ultimate Core™ i7-8700K, 2x16GB RAM, RTX 2070 8GB, 1TB HDD, 250GB-SSD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична Плоча - Motherboard Z370 Socket LGA1151 • Процесор - Intel® Core™ i7-8700K Processor (12M Cache, up to 4.70 GHz) • Меморија - RAM 32GB 2x16GB DDR4 3000MHz • Графичка - nVidia RTX 2070 8GB • Кукиште - ATX Midi Tower Case W/O PSU • Напојување - PSU 750W RealPower • Кулер за Процесор - Cooler Master Universal • Хард Диск - HDD 1TB SATA3 • ССД Диск - SSD 240GB SATA3 • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

107.437  ден.

Редовна цена:

112.499 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

DD-Extreme Kabylake, i7-7700K KabyLake, 32GB RAM, GTX1060 6GB, 1TB HDD, 240GB SSD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична плоча - Gigabyte Z270-Gaming • Процесор - Intel® Core™ i7-7700K Processor KabyLake(8M Cache, up to 4.50 GHz) • Меморија - RAM 32GB 2x16GB DDR4 3000MHz • Графичка - nVidia GTX 1060 6GB • Кукиште - ATX Midi Tower Case W/O PSU • Напојување - PSU 700W RealPower • Кулер за Процесор - Cooler Master Universal • Хард Диск - HDD 1TB SATA3 • ССД диск - SSD 240GB SATA3 • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

82.900  ден.

Редовна цена:

86.830 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

DD-Gamer Pro CoffeeLake, Core™ i5-8400, 2x8GB RAM, nVidia GTX1060 3GB, 1TB HDD, 120GB SSD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична плоча - Motherboard B360 Socket LGA1151 • Процесор - Intel® Core™ i5-8400 Processor (9M Cache, up to 4.00 GHz) • Меморија - RAM DDR4 2x8GB 2400MHz • Графичка карта - nVidia GTX1060 3GB • Хард диск - HDD 1TB SATA3 • ССД Диск - SSD 120GB SATA3 • Куќиште - Case ATX Midi Tower Case W/O PSU • Напојување - PSU 550W RealPower • Кулер за Процесор - CPU Cooler Intel Stock • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

54.900  ден.

Редовна цена:

57.506 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

DD-Gamer Pro AMD Ryzen ™ 5 2600, 2x8GB RAM, nVidia GTX1060 3GB, 1TB HDD, 120GB SSD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична плоча - Motherboard AMD B450M Socket AM4 • Процесор - CPU AMD Ryzen 5 2600 Six-Core 3.4GHz • Меморија - RAM DDR4 2x8GB 2400MHz • Графичка карта - nVidia GTX1060 3GB • Хард диск - HDD 1TB SATA3 • ССД Диск - SSD 120GB SATA3 • Куќиште - Case ATX Midi Tower Case W/O PSU • Напојување - PSU 550W RealPower • Кулер за Процесор - Cooler Wraith Spire • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

48.200  ден.

Редовна цена:

50.499 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

DD-Extreme AMD Ryzen 7 2700X, 32GB RAM, GTX1060 6GB, 1TB HDD, 240GB SSD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер ссд со секоја конфигурација. • Матична плоча - Моtherboard AMD X470 AM4 • Процесор - AMD Ryzen 7 2700X Eight-Core 3.7GHz AM4 • Меморија - RAM 32GB 2x16GB DDR4 2400MHz • Графичка - GPU – nVidia GTX1060 6GB • Кукиште - ATX Midi Tower Case W/O PSU • Напојување - PSU 700W RealPower • Кулер за Процесор - Cooler Master Universal • Хард Диск - HDD 1TB SATA3 • ССД диск - SSD 240GB SATA3 • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

82.600  ден.

Редовна цена:

86.678 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

DD-Gamer Basic Intel® Core™ i3-8100, 8GB, GeForce GT1030, 500GB HDD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична Плоча - Motherboard H310M Socket 1151 • Процесор - Intel® Core™ i3-8100 Processor (6M Cache, 3.60 GHz) • Меморија - RAM 8GB DDR4 2400Mhz • Графичка - GPU Gforce GT1030 2GB GDDR5 • Кукиште - Case ATX Midi Tower Case W/700W • Кулер за Процесор - CPU Cooler Intel Stock Cooler • Хард Диск - HDD 500GB Sata3 • Гратис - тастатура и маус Специјален ДДСтор подарок со сите гејминг конфигурации - Гејминг мауспад RAZER Goliathus Professional Extended Gaming Mouse Pad https://ddstore.mk/products/pid/907848 ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

26.200  ден.

Редовна цена:

27.497 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

DD-Gamer, Intel® Core™ i5-7400 KabyLake, 8GB RAM, GTX1050Ti Gaming, 1TB HDD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична Плоча - Motherboard Intel B250M • Процесор - Intel® Core™ i5-7400 KabyLake Processor (6M Cache, up to 3.50 GHz) • Меморија - RAM 8GB DDR4 2400Mhz • Графичка - GPU GeForce GTX 1050 Ti Gaming 4GB • Кукиште - Case ATX Gaming Case W/O PSU • Напојување - PSU 500W RealPower • Кулер за Процесор - CPU Cooler Intel Stock • Хард Диск - HDD 1TB SATA3 • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

40.400  ден.

Редовна цена:

42.403 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

DD-Extreme CoffeeLake Intel® Core™ i7-8700K, 2x16GB RAM, nVidia GTX 1060 6GB, 1TB HDD, 240GB SSD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична плоча - Motherboard Z370 Socket LGA1151 • Процесор - Intel® Core™ i7-8700K CoffeeLake Processor (12M Cache, up to 4.70 GHz) • Меморија - RAM 32GB 2x16GB DDR4 3000MHz • Графичка карта - nVidia GTX 1060 6GB • Хард диск - HDD 1TB SATA3 • ССД Диск - SSD 240GB SATA3 • Куќиште - ATX Midi Tower Case W/O PSU • Напојување - PSU 700W RealPower • Кулер за Процесор - Cooler Master Universal • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

87.200  ден.

Редовна цена:

91.553 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

DD-Gamer AMD Ryzen™ 5 2400G, 8GB RAM, GTX 1050 Ti Gaming 4GB, 1TB HDD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична плоча - Motherboard AMD B450M Socket AM4 • Процесор - CPU AMD Ryzen 5 2400G, Socket AM4 • Меморија - RAM 8GB DDR4 2400Mhz • Графичка карта - GPU GeForce GTX 1050 Ti Gaming 4GB • Хард диск - HDD 1TB SATA3 • Куќиште - Case ATX Gaming Case W/O PSU • Напојување - PSU 500W RealPower • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

36.200  ден.

Редовна цена:

38.025 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

DELL OptiPlex 5060MT, i7-8700, 8GB DDR4, M.2 256GB SSD, DVDRW, Kbd & Mouse, Win 10 Pro

PERSONAL COMPUTER DELL OptiPlex 5060MT Процесор - i7-8700 Рам меморија - 8GB DDR4 2666MHz(2x4GB) ССД диск - M.2 256GB SSD Оптички уред - DVDRW Подарок - Kbd & Mouse Оперативен систем - Win 10 Pro 64bit. Гаранција - 3 Yrs

Цена

46.200  ден.

Редовна цена:

48.538 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

DD-Overclock CoffeeLake Core™ i5-8600K, 2x8GB RAM, nVidia GTX1060 6GB, 1TB HDD, 240GB SSD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична плоча - Motherboard Z370 Socket LGA1151 • Процесор - Intel® Core™ i5-8600K Processor (9M Cache, up to 4.30 GHz) • Меморија - RAM DDR4 2x8GB 3000MHz • Графичка карта - nVidia GTX1060 6GB • Хард диск - HDD 1TB SATA3 • ССД Диск - SSD 240GB SATA3 • Куќиште - Case ATX Midi Tower Case W/O PSU • Напојување - PSU 650W RealPower • Кулер за Процесор - Cooler Master Universal • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

66.900  ден.

Редовна цена:

70.298 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

Tesla Klima TC25H3-09410C 2,5 KW

Енергетска класа C / C Напојување 220-240 V / 50 Hz Капацитет на ладење 2500 W Капацитет на греење 2500 W Моќност на ладење 840 W Моќност на греење 760 W Проток на воздух 500 m3/h Ниво на шум внатрешна / надворешна 32-40 / 50 dB(A) Тип на гас и количина R410 a / 570 g Нето тежина внатрешна / надворешна 9 / 21 kg

Цена

13.900  ден.

Редовна цена:

14.610 ден.

Гаранција:720

Залиха:48 часа

Mitsubishi MSZ-WN (MSZ-WN25VA/MUZWN25VA)

Mitsubishi MSZ-WN (MSZ-WN25VA/MUZWN25VA) Подобрени карактеристики и дизајн во однос на DM серијата. Работа до -15C на греење и подобрена А++ класа во режим на ладење. Со вграден силвер јонизирачки филтер и можност за приклучување на WiFi адаптер за далечинска контрола. Подобрен изглед и стилски дизајн со подобрена линија во однос на претходниот модел HJ. ∗ Разлика во однос на серијата MSZ-HJ е проширениот опсег на работа од -15C до +46C. Зголемена ефикасност на ладење и енергетската класа А++. Силвер јонизирачки филтер кој ги отстранува бактериите, поленот, прашината и останатите алергени од воздухот со што се добива освежителен ефект. На серијата MSZ-WN може да биде конектиран WI-FI конектор за контрола преку интернет 3 години гаранција на секој клима уред. Внатрешна единица 290 x 799 x 232 Надворешна единица 538 x 699 x 249 Ладење од -10 до +46 SEER1 6,2 Енергетска класа A++ Потрошувачка на ел.енер.kw/h 0.71 Работен притисок (min—max) 1.3-3.5 Макс. Јачина на дување m3/h 570 Греење од -15 до +24 SCOP2 4.1 Енергетска класа A+ Потрошувачка на ел.енер.kw/h 0,87 Работен притисок (min-max) 0.9-3.5 Макс. Јачина на дување m3/h 600

Цена

36.500  ден.

Редовна цена:

38.365 ден.

Гаранција:1080

Залиха:Прашај

Mitsubishi MSZ-WN (MSZ-WN35VA/MUZWN35VA)

Mitsubishi MSZ-WN (MSZ-WN35VA/MUZWN35VA) Подобрени карактеристики и дизајн во однос на DM серијата. Работа до -15C на греење и подобрена А++ класа во режим на ладење. Со вграден силвер јонизирачки филтер и можност за приклучување на WiFi адаптер за далечинска контрола. Подобрен изглед и стилски дизајн со подобрена линија во однос на претходниот модел HJ. ∗ Разлика во однос на серијата MSZ-HJ е проширениот опсег на работа од -15C до +46C. Зголемена ефикасност на ладење и енергетската класа А++. Силвер јонизирачки филтер кој ги отстранува бактериите, поленот, прашината и останатите алергени од воздухот со што се добива освежителен ефект. На серијата MSZ-WN може да биде конектиран WI-FI конектор за контрола преку интернет 3 години гаранција на секој клима уред. Внатрешна единица 290 x 799 x 232 Надворешна единица 538 x 699 x 249 Ладење од -10 до +46 SEER1 6,2 Енергетска класа A++ Потрошувачка на ел.енер.kw/h 1.02 Работен притисок (min—max) 1.4-3.5 Макс. Јачина на дување m3/h 684 Греење од -15 до +24 SCOP2 4.5 Енергетска класа A+ Потрошувачка на ел.енер.kw/h 0,99 Работен притисок (min-max) 1.1-4.1 Макс. Јачина на дување m3/h 618

Цена

41.700  ден.

Редовна цена:

43.847 ден.

Гаранција:1080

Залиха:Прашај

DELL OptiPlex 3060SFF, i3-8100, 4GB DDR4 2666, M.2 128GB SSD, DVD RW, Kbd & Mouse, Win 10 Pro 64bit, 3 Yrs

DELL OptiPlex 3060SFF, i3-8100 Процесор - Intel® Core™ i3-8100 Processor (6M Cache, 3.60 GHz) Рам меморија - 4GB DDR4 2666 ССД диск - M.2 128GB SSD Оптички уред - DVD RW Подарок - Keyboard + Mouse Оперативен систем - Win 10 Pro 64bit Гаранција - 3 години

Цена

28.510  ден.

Редовна цена:

29.979 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

Mitsubishi MSZ-SF (MSZ-SF35VE/MUZSF35VE)

Mitsubishi MSZ-SF (MSZ-SF35VE/MUZSF35VE) Хармонија во секоја просторија од вашиот дом. Елегантен и прилагодлив изглед со намалени димензии. Далечински управувач во кој е вклучен неделен тајмер (можност за програмирање на температура и саат на уклучување и исклучување на единицата). Можност за поврзување на повеќе внатрешни единици (до 8) со една надворешна единица.(Multisplit) Purifying филтер-овој филтер содржи јонизирани честички кои гарантираат стабилно антибактериско и освежително дејство. 3D-површината овозможува подобрени перформансите на Purifying филтерот во однос на стандардните филтри. Чистењето на филтерот се врши на едноставен начин со перење во вода. Моќност: 2,5 kw; 3.5 kw; 5.0 kw Значително намалена бука при работа со новата серија на DC inverter уредите на Mitsubishi electric. 3 години гаранција на секој клима уред. Внатрешна единица 299 x 798 x 195 Надворешна единица 550 x 800 x 285 Ладење од -10 до +46 SEER1 7.2 Енергетска класа A++ Потрошувачка на ел.енер.kw/h 1.08 Работен капацитет (min-max) 1.1-3.8 Макс. Јачина на дување m3/h 546 Греење од -15 до +24 SCOP2 4.4 Енергетска класа A+ Потрошувачка на ел.енер.kw/h 1.03 Работен капацитет (min-max) 1.3-4.6 Макс. Јачина на дување m3/h 660 Повеќе инфо - https://innovations.mitsubishi-les.com/en/m-series/msz-sf

Цена

46.900  ден.

Редовна цена:

49.329 ден.

Гаранција:1080

Залиха:Прашај

Mitsubishi MSZ-SF (MSZ-SF25VE/MUZSF25VE)

Mitsubishi MSZ-SF (MSZ-SF25VE/MUZSF25VE) Хармонија во секоја просторија од вашиот дом. Елегантен и прилагодлив изглед со намалени димензии. Далечински управувач во кој е вклучен неделен тајмер (можност за програмирање на температура и саат на уклучување и исклучување на единицата). Можност за поврзување на повеќе внатрешни единици (до 8) со една надворешна единица.(Multisplit) Purifying филтер-овој филтер содржи јонизирани честички кои гарантираат стабилно антибактериско и освежително дејство. 3D-површината овозможува подобрени перформансите на Purifying филтерот во однос на стандардните филтри. Чистењето на филтерот се врши на едноставен начин со перење во вода. Моќност: 2,5 kw; 3.5 kw; 5.0 kw Значително намалена бука при работа со новата серија на DC inverter уредите на Mitsubishi electric. 3 години гаранција на секој клима уред. Внатрешна единица 299 x 798 x 195 Надворешна единица 550 x 800 x 285 Ладење од -10 до +46 SEER1 7.6 Енергетска класа A++ Потрошувачка на ел.енер.kw/h 0.6 Работен капацитет (min-max) 0.9-3.4 Макс. Јачина на дување m3/h 546 Греење од -15 до +24 SCOP2 4.4 Енергетска класа A+ Потрошувачка на ел.енер.kw/h 0.78 Работен капацитет (min-max) 1.0-4.1 Макс. Јачина на дување m3/h 618 Повеќе инфо - https://innovations.mitsubishi-les.com/en/m-series/msz-sf

Цена

39.600  ден.

Редовна цена:

41.654 ден.

Гаранција:1080

Залиха:Прашај

Mitsubishi MSZ-FH (MSZ-FH50VE/MUZFH50VE)

Mitsubishi MSZ-FH (MSZ-FH50VE/MUZFH50VE) Убавина во живеењето со совршените технолошки клима уреди Клима на 21 век, класа A+++, Deluxe дизајн и наjвисок стандард според ERP нормите. Plasma Quad филтер-најсовршениот филтер кој ги уништува бактериите, вирусите, алергенсите и прашината. Природно струење на воздухот-создадени се двослојни крилца кои го делат воздухот на лева и на десна страна. Со тоа се овозможува кружење на воздухот и работа на природен пат. “Hyper Heating”-технологија која овозможува непрекинато греење до -15оC. Греач против замрзнување на кондензатот. 3D “I see” сензор-инфрацрвен сензор составен од 8 елементи кој врши ротација до 90о и ја мери температурата во секој агол од просторијата. Со мерење на температурата во просторијата доаѓа до лоцирање на ладните делови на телото и насочување на топлината кон нив, при што се добива еднаква распределеност и затоплување на цело тело. 3 години гаранција на секој клима уред. Внатрешна единица 305 x 925 x 234 Надворешна единица 850 x 840 x 330 Ладење од -10 до +46 SEER1 7.2 Енергетска класа A+++ Потрошувачка на ел.енер.kw/h 1.38 Работен капацитет (min-max) 1.9-6.0 Макс. Јачина на дување m3/h 744 Греење од -15 до +24 SCOP2 4.6 Енергетска класа A+++ Потрошувачка на ел.енер.kw/h 1.55 Работен капацитет (min-max) 1.7-8.7 Макс. Јачина на дување m3/h 876 Повеќе инфо - https://innovations.mitsubishi-les.com/en/m-series/msz-fh

Цена

99.000  ден.

Редовна цена:

104.152 ден.

Гаранција:1080

Залиха:Прашај

Mitsubishi MSZ-HJ (MSZ-HJ50VA/MUZHJ50VA)

Mitsubishi MSZ-HJ50VA/MUZHJ50VA Едноставна линија за едноставна употреба Едноставна линија со сјајна бела боја прилагодлива во секој амбиент. Моќност: 2.5kW, 3.5kw, 5.0kw Брзо достигнување на потребната температура што овозможува заштеда на електрична енергија. Едноставен далечински управувач кој помага во контрола на уредот и овозможува додатна заштеда на енергијата. Силвер-Јонизирачки филтер кој ги задржува и неутрелизира сите бактерии, полен и други алергенси. Значително намалена бука при работа со новата серија на DC inverter уредите на Mitsubishi electric. Намалување на надворешната и внатрешната единица со цел инсталацијата во мали и тесни места да стане возможна. 3 години гаранција на секој клима уред. Внатрешна единица 290 x 799 x 232 Надворешна единица 550 x 800 x 285 Ладење од +15 до +46 SEER1 6 Енергетска класа A+ Потрошувачка на ел.енер.kw/h 2.05 Работен капацитет (min-max) 1.3-5.0 Макс. Јачина на дување m3/h 774 Греење од -10 до +24 SCOP2 4.2 Енергетска класа A+ Потрошувачка на ел.енер.kw/h 1.48 Работен капацитет (min-max) 1.4-6.5 Макс. Јачина на дување m3/h 858 Повеќе инфо - https://www.mitsubishielectric.in/air-conditioners/msz-hj-series.php

Цена

57.300  ден.

Редовна цена:

60.294 ден.

Гаранција:1080

Залиха:Прашај

Mitsubishi MSZ-SF (MSZ-SF50VE/ MUZ-SF50VEH)

Mitsubishi MSZ-SF (MSZ-SF50VE/ MUZ-SF50VEH) Хармонија во секоја просторија од вашиот дом. Елегантен и прилагодлив изглед со намалени димензии. Далечински управувач во кој е вклучен неделен тајмер (можност за програмирање на температура и саат на уклучување и исклучување на единицата). Можност за поврзување на повеќе внатрешни единици (до 8) со една надворешна единица.(Multisplit) Purifying филтер-овој филтер содржи јонизирани честички кои гарантираат стабилно антибактериско и освежително дејство. 3D-површината овозможува подобрени перформансите на Purifying филтерот во однос на стандардните филтри. Чистењето на филтерот се врши на едноставен начин со перење во вода. Моќност: 2,5 kw; 3.5 kw; 5.0 kw Значително намалена бука при работа со новата серија на DC inverter уредите на Mitsubishi electric. 3 години гаранција на секој клима уред. Внатрешна единица 299 x 798 x 195 Надворешна единица 299 x 798 x 195 Ладење - SEER1 7.2 Енергетска класа A++ Потрошувачка на ел.енер.kw/h 1.66 Работен капацитет (min-max) 1.4-5.4 Макс. Јачина на дување m3/h 540 Греење од -20 до +24 SCOP2 4.3 Енергетска класа A+ Потрошувачка на ел.енер.kw/h 1.7 Работен капацитет (min-max) 1.4-7.3 Макс. Јачина на дување m3/h 720 Повеќе инфо - https://innovations.mitsubishi-les.com/en/m-series/msz-sf

Цена

89.600  ден.

Редовна цена:

94.284 ден.

Гаранција:1080

Залиха:Прашај

Mitsubishi MSZ-HJ (MSZ-HJ25VA/MUZHJ25VA)

Mitsubishi MSZ-HJ25VA/MUZHJ25VA Едноставна линија за едноставна употреба Едноставна линија со сјајна бела боја прилагодлива во секој амбиент. Моќност: 2.5kW, 3.5kw, 5.0kw Брзо достигнување на потребната температура што овозможува заштеда на електрична енергија. Едноставен далечински управувач кој помага во контрола на уредот и овозможува додатна заштеда на енергијата. Силвер-Јонизирачки филтер кој ги задржува и неутрелизира сите бактерии, полен и други алергенси. Значително намалена бука при работа со новата серија на DC inverter уредите на Mitsubishi electric. Намалување на надворешната и внатрешната единица со цел инсталацијата во мали и тесни места да стане возможна. 3 години гаранција на секој клима уред. Внатрешна единица 290 x 799 x 232 Надворешна единица 538 x 699 x 249 Ладење од +15 до +46 SEER1 5.1 Енергетска класа А Потрошувачка на ел.енер.kw/h 0,73 Работен капацитет (min-max) 1.3-3.0 Макс. Јачина на дување m3/h 570 Греење од -10 до +24 SCOP2 3.8 Енергетска класа A Потрoшувачка на ел.енер.kw/h 0.87 Работен капацитет (min-max) 0.9-3.5 Макс. Јачина на дување m3/h 600. Повеќе инфо - https://www.mitsubishielectric.in/air-conditioners/msz-hj-series.php

Цена

30.200  ден.

Редовна цена:

31.786 ден.

Гаранција:1080

Залиха:Прашај

DD-Gamer Delux Intel® Core™ i5-4590/ 8 GB DDR3/ 120 GB SSD/ GeForce 1050 2GB/ DVD-RW

NEW PC Case Delux i5 4590/8GB DDR3/120Gb SSD/Geforce 1050 2GB/DVDRW Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Куќиште - Delux case • Процесор : Intel® Core™ i5-4590 Processor (6M Cache, up to 3.70 GHz) • РАМ : 8GB DDR3 • SSD Диск : 120Gb SSD • Графичка карта : GeForce 1050 2GB • Останато : DVD-RW • Оперативен систем : N/A ✓ Професионален cable management ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

28.500  ден.

Редовна цена:

30.000 ден.

Гаранција:365

Залиха:ДА

New PC 4th i5 gen DD-Gamer Delux Intel® Core™ i5-4590/ 8 GB DDR3/ 120 GB SSD/ GeForce 1050 2GB/ DVD-RW

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Куќиште - Delux case • Процесор : Intel® Core™ i5-4590 Processor (6M Cache, up to 3.70 GHz) • РАМ : 8GB DDR3 • SSD Диск : 120Gb SSD • Графичка карта : GeForce 1050 2GB • Останато : DVD-RW • Оперативен систем : N/A ✓ Професионален cable management ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

28.500  ден.

Редовна цена:

30.000 ден.

Гаранција:365

Залиха:ДА

MS THUNDER PRO gaming mechanical keyboard bigg

DESCRIPTION MS THUNDER large, PGM, PRO gaming mechanical wired keyboard with 104 illuminated keys, 12 multimedia keys, WIN function, US layout, 10 backlight effects, 6 different brightness lines, plug & play. Best partner in any strategy, shooter, adventure or simulation,1.5m braided cable. Compatibility WIN 10/8/7 / VISTA / XP / 2003.

Цена

2.304  ден.

Редовна цена:

2.425 ден.

Гаранција:360

Залиха:48 часа

Tesla TV24S306BH

Tesla TV24S306BH Дијагонала - 24" (61cm) Екран - D-LED Резолуција - 1366 x 768 3D Функција - Не SMART - Не WiFi - Не Тип на тунер - DVB-T2/C/S2 MCI Фреквенција - 120 VGA - Не Тип 3D - 3D наочари - Dual play - Internet browser - Skype cam - App store DVR to USB - Да - DLNA - Miracast MHL - Да - NFC - WiDi CI slot - Да HDMI - 2 USB 2.0 - 1 USB 3.0 Композитен влез - Не Scart - Да Дигитален аудио влез (оптички) - Не - LAN Излез за слушалки - Да Боја - црна

Цена

6.762  ден.

Редовна цена:

7.117 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 часа

Fujitsu LIFEBOOK E557, ABN:K452-V100-376/ 15.6"/ i3-7100U/ 4GB DDR4/ 1TB HDD/ No OS

LIFEBOOK E557, ABN:K452-V100-376 Дијагонала - 39.6 cm (15.6') HD antiglare Процесор - Intel Core i3-7100U 2.4GHz 3MB Рам меморија - 4 GB DDR4 2133 MHz PC4-17000 Оптички уред - DVD Super Multi (reader/writer) Хард диск - HDD SATA 1TB 5.4k Останато : Intel Dual Band Wireless-AC8265NV + BT 2x digital array mics & HD cam TPM v2.0 Module 1st battery 6cell, 49Wh (4,500mAh) Оперативен систем - N/A

Цена

38.029  ден.

Редовна цена:

40.030 ден.

Гаранција:1800

Залиха:48 часа

DD Threadripper Ryzen™ Threadripper™ 1950X, 2x16GB DDR4 RAM, nVidia RTX 2080, 1TB HDD, 500GB SSD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична Плоча - X399 Socket TR4 • Процесор - Ryzen™ Threadripper™ 1950X TR4 3.4ghz, Sixteen-Core • Меморија - 32GB 2x16GB DDR4 3000MHz • Графичка - nVidia RTX 2080 8GB • Кукиште - ATX Midi Tower Case W/O PSU • Напојување - 1000W RealPower • Кулер за Процесор - Cooler NZXT Kraken Liquid Cooling • Хард Диск - 1TB SATA3 • SSD Диск - 500GB M.2 NVMe • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

173.396  ден.

Редовна цена:

182.522 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours

Mitsubishi MSZ-LN (MSZ-LN50VE/ MUZ-LN50VE)

Mitsubishi MSZ-LN (MSZ-LN50VE/ MUZ-LN50VE) Развиен да го комплетира модерниот ентериер на просторијата, LN серијата е достапна во четри бои посебно избрани да се вклопат во секој простор. Покрај софистицираниот дизајн, високата енергетска ефикасност и комфортот при работа додаваат вреност на оваа серија. Внатрешна единица 307 x 890 x 233 Надворешна единица 550 x 800 x 285 Ладење од -15 до +46 SEER1 8.5 Енергетска класа A+++ Потрошувачка на ел.енер.kw/h 1.38 Работен капацитет (min-max)1.9-6.0 Макс. Јачина на дување m3/h 834 Греење од -15 до +24 SCOP2 4.6 Енергетска класа A+++ Потрошувачка на ел.енер.kw/h 1.48 Работен капацитет (min-max) 1.7-8.7 Макс. Јачина на дување m3/h 942 Повеќе инфо - https://innovations.mitsubishi-les.com/en/m-series/msz-ln

Цена

114.569  ден.

Редовна цена:

120.599 ден.

Гаранција:1080

Залиха:Прашај

DD Ultimate AMD, Ryzen 7 2700X, 2x16GB DDR4 RAM, nVidia RTX 2070, 1TB HDD, 240GB SSD

Можност за замена на било која компонента по ваша желба. Дополнителен попуст за купување монитор, принтер или ссд со секоја конфигурација. • Матична Плоча - AMD X470 AM4 • Процесор - AMD Ryzen 7 2700X Eight-Core 3.7GHz AM4 • Меморија - 32GB 2x16GB DDR4 3000MHz • Графичка - nVidia RTX 2070 8GB • Кукиште - ATX Midi Tower Case W/O PSU • Напојување - PSU 750W RealPower • Кулер за Процесор - Cooler Master Universal • Хард Диск - 1TB SATA3 • SSD Диск - 240GB SATA3 • Гратис - тастатура и маус ✓ Совет при избор на компоненти ✓ Проверка на компатибилност на компоненти ✓ Вградување и инсталација на компонентите ✓ High Performance термална паста ✓ Професионален cable management ✓ Стрес тест и QA на сите компоненти ✓ Инсталација на оперативен систем и драјвери (опционално, важи само за лиценциран софтвер) Оваа услуга чини 3500 денари, а е бесплатна за сите ДД и Custom Build конфигурации.

Цена

101.369  ден.

Редовна цена:

106.704 ден.

Гаранција:1080

Залиха:48 Hours