Ценовник Последна промена: 12.05.2020
Мејлинг листа

Пријавете се за да бидете информирани за сите попусти, промоции, наградни игри


Email Archive

Дистрибутери

Клиенти

25.07.2017

Mnogu zadovolen od vasite uslugi. Edinstveno mesto vo Makedonija kade sto ima izbor na poveke brendovi. Se nadevam i na idna sorabotka. Marko! ...

Hosted By DDHost

Total products: 84
Пребарај во категорија:
- Сите -
Клучен збор :
Цела фраза :
Пребарај
Технологија на процесор
- Сите -
Clock Speed:
- Сите -
Max Turbo Frequency:
- Сите -
Core Name
- Сите -
RAM капацитет
- Сите -
Бренд на графичка картичка
- Сите -
Модел на графичка картичка
- Сите -
Капацитет на диск
- Сите -
SSD Capacity
- Сите -
Цена
- Сите -
Тип на промоција
- -

Гаранција

1080

денови

Клиент конфиг. №40 со Asus SaberTooth Z170 Mark 1

Part number: Custom Build No40

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. конфиг. №32 со AMD ѕвер

Part number: Custom Build No32

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент конфиг. №24 со GTX 970 Twin Turbo

Part number: Custom Build No24

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент конфиг. №25 со GTX 960 G1 Gaming

Part number: Custom Build No25

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. конфиг. №45 Deep Cool Gabriel

Part number: Custom Build No45

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент конфиг. №26 со Nitro 390 8GB

Part number: Custom Build No26

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. конфиг. №43 PSU Cooler Master Ultimate

Part number: Custom Build No43

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. конфиг. №44 Cooler Master Cosmos SE

Part number: Custom Build No44

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент конфиг. №30 во Sama Kassadin бел

Part number: Custom Build No30

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент конфиг. №42 Maelstorm 240T

Part number: Custom Build No42

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент конфиг. №37 со Asus B85 Pro Gamer

Part number: Custom Build No37

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №81 Mystery Cave

Part number: Custom Build No81

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №82 Silent Lake

Part number: Custom Build No82

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №83 Falcon PRO

Part number: Custom Build No83

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №88 Ventus XS

Part number: Custom Build No88

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №49 212 RED

Part number: Custom Build No49

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №52 Deep Cool Genome

Part number: Custom Build No52

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №53 GSkill TrentZ

Part number: Custom Build No53

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №55 MaelStorm 240

Part number: Custom Build No55

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №59 Budget Ryzen

Part number: Custom Build No59

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №61 Gigabyte GX 1080TI Turbo

Part number: Custom Build No61

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №62 Palit GX 1070 GameRock

Part number: Custom Build No62

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №63 X79 CrossFire

Part number: Custom Build No63

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №65 Intel Core i7-7820X

Part number: Custom Build No65

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №68 AMD R7 2700X with X370

Part number: Custom Build No68

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №91 Black Ryzen 5

Part number: Custom Build No91

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №93 RTX Genesis RED

Part number: Custom Build No93

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №94 Iron Elite

Part number: Custom Build No94

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №99 Gungnir 100

Part number: Custom Build No99

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №101 BeQuiet!

Part number: Custom Build No101

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №103 Commander i7-9700k

Part number: Custom Build No103

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №104 RED Ryzen 2700x

Part number: Custom Build No104

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №105 SAMA i9-9900K

Part number: Custom Build No105

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №71 Water Palace

Part number: Custom Build No71

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №72 Master Vanguard

Part number: Custom Build No72

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №78 2700X Earlkase

Part number: Custom Build No78

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №79 X Trio

Part number: Custom Build No79

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент конфиг. №31 во Cooler Master K350

Part number: Custom Build No31

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент конфиг. №35 со GTX 1070 референтна

Part number: Custom Build No35

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. конфиг. №33 со i7 4790K

Part number: Custom Build No33

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент конфиг. №29 во Sama Tenk

Part number: Custom Build No29

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент конфиг. №36 сo GTX 950 Xtreme

Part number: Custom Build No36

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. конфиг. №46 Gigabyte Z170X Ultra Gaming

Part number: Custom Build No46

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. конфиг. №48 Gigabyte GTX 1080 XTREME

Part number: Custom Build No48

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №80 Blue Titan

Part number: Custom Build No80

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №84 White King

Part number: Custom Build No84

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №85 MAG VAMPIRIC

Part number: Custom Build No85

Производител: DDCom

Преглед

Гаранција

1080

денови

Клиент. Конфиг. №86 Inpower Twin Frozr

Part number: Custom Build No86

Производител: DDCom

Преглед

Кошничка

You have successfuly added the following item in your shopping cart

продолжи
Наплата


Feedback