Ценовник Последна промена: 12.06.2019
Мејлинг листа

Пријавете се за да бидете информирани за сите попусти, промоции, наградни игри


Email Archive

Дистрибутери

Клиенти

25.07.2017

Се е ок, продолжете така. ...

Hosted By DDHost

Вкупно продукти: 23
Пребарај во категорија:
- Сите -
Клучен збор :
Цела фраза :
Пребарај
Технологија на процесор
- Сите -
RAM капацитет
- Сите -
Бренд на графичка картичка
- Сите -
Z091
- Сите -
Z99
- Сите -
Цена
- Сите -
Тип на промоција
- Сите -

Попуст

DD-Office Intel® Celeron® G4900, 4GB, HD2000, 500GB HDD
Бесплатна достава

Цена

12.500  ден.

Редовна цена:

13.048 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Office Intel® Celeron® G4900, 4GB, HD2000, 500GB HDD

Part number: DD-Office

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

365

дена

DD-GamerPro Delux Core™ i7-3770 3th gen/ 8GB DDR3/ 120GB SSD NEW + 1TB /DVD /GeForce...

Part number: DDGamerPro Delux

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Office AMD, Ryzen™ 3 1200, 4GB DDR4 RAM, Intel HD2000 Integrated, 500GB HDD
Бесплатна достава

Цена

12.900  ден.

Редовна цена:

13.511 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Office AMD, Ryzen™ 3 1200, 4GB DDR4 RAM, Intel HD2000 Integrated, 500GB HDD

Part number: DD-Office AMD

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Overclock AMD Ryzen 5 3600, DDR4 2x8GB RAM, nVidia RTX 2060 6GB, 1TB HDD, 240GB SSD
Бесплатна достава Подарок SSD

Цена

59.000  ден.

Редовна цена:

61.913 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Overclock AMD Ryzen 5 3600, DDR4 2x8GB RAM, nVidia RTX 2060 6GB, 1TB HDD, 240GB SSD

Part number: DD-Overclock AMD

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Basic AMD Ryzen™3 2200G, 8GB RAM, Radeon Vega 8, 1TB HDD
Бесплатна достава Подарок

Цена

20.000  ден.

Редовна цена:

20.945 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Basic AMD Ryzen™3 2200G, 8GB RAM, Radeon Vega 8, 1TB HDD

Part number: DD-Basic AMD

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Gamer Pro AMD Ryzen ™ 5 2600, 2x8GB RAM, Radeon RX 580 8G, 1TB HDD, 120GB SSD
Бесплатна достава Подарок SSD

Цена

40.900  ден.

Редовна цена:

42.805 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer Pro AMD Ryzen ™ 5 2600, 2x8GB RAM, Radeon RX 580 8G, 1TB HDD, 120GB SSD

Part number: DD-Gamer Pro AMD Ryzen

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Gamer Gen.8 Core™ i5-8400, 8GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti Gaming 4GB, 1TB HDD
Бесплатна достава Подарок

Цена

36.000  ден.

Редовна цена:

37.794 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer Gen.8 Core™ i5-8400, 8GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti Gaming 4GB, 1TB HDD

Part number: DD-Gamer Gen.8

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Gamer Gen.9, Intel® Core™ i5-9400F, 8GB RAM, GTX 1650 4GB, 1TB HDD
Бесплатна достава Подарок

Цена

34.000  ден.

Редовна цена:

35.643 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer Gen.9, Intel® Core™ i5-9400F, 8GB RAM, GTX 1650 4GB, 1TB HDD

Part number: DD-Gamer Expert Kabylake

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Gamer Pro Gen.8, Core™ i5-8400, 2x8GB RAM, nVidia GTX1660 6GB, 1TB HDD, 120GB SSD
Бесплатна достава Подарок SSD

Цена

48.800  ден.

Редовна цена:

51.184 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer Pro Gen.8, Core™ i5-8400, 2x8GB RAM, nVidia GTX1660 6GB, 1TB HDD, 120GB SSD

Part number: DD-Gamer Pro Gen.8

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Overclock Gen.9 Core™ i5-9600K, 2x8GB RAM, RTX 2060 6GB, 1TB HDD, 240GB SSD
Бесплатна достава Подарок SSD

Цена

59.500  ден.

Редовна цена:

64.533 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Overclock Gen.9 Core™ i5-9600K, 2x8GB RAM, RTX 2060 6GB, 1TB HDD, 240GB SSD

Part number: DD-Overclock Gen.9

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Gamer Lite Intel® Core™ i3-8100, 8GB RAM, GTX 1050 OC, 1TB HDD
Бесплатна достава Подарок

Цена

27.200  ден.

Редовна цена:

28.486 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer Lite Intel® Core™ i3-8100, 8GB RAM, GTX 1050 OC, 1TB HDD

Part number: DD-Gamer Lite

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Gamer Basic Intel® Core™ i3-9100F, 8GB, GeForce GT1030, 500GB HDD
Бесплатна достава

Цена

21.000  ден.

Редовна цена:

22.088 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer Basic Intel® Core™ i3-9100F, 8GB, GeForce GT1030, 500GB HDD

Part number: DD-Gamer Basic

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Gamer AMD  Ryzen™ 5 3400G, 8GB RAM, Radeon RX 560 4GB, 1TB HDD
Бесплатна достава Подарок

Цена

31.600  ден.

Редовна цена:

33.185 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer AMD Ryzen™ 5 3400G, 8GB RAM, Radeon RX 560 4GB, 1TB HDD

Part number: DD-Gamer AMD

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Home, Pentium G5400, 4GB RAM, Intel HD, 500GB HDD
Бесплатна достава

Цена

12.800  ден.

Редовна цена:

13.434 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Home, Pentium G5400, 4GB RAM, Intel HD, 500GB HDD

Part number: DD-Home

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Gamer Delux Intel® Core™ i5-4590/ 8 GB DDR3/ 120 GB SSD/ GeForce 1050 2GB/ DVD-RW
Бесплатна достава Подарок SSD Гејминг

Цена

28.500  ден.

Редовна цена:

30.000 ден.

Гаранција

365

дена

DD-Gamer Delux Intel® Core™ i5-4590/ 8 GB DDR3/ 120 GB SSD/ GeForce 1050 2GB/ DV...

Part number: DDGamer Delux

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-OfficePro Delux Core™ i5-4590/ 8 GB DDR3/ 120 GB SSD/ GeForce GT610 1GB/ DVD-RW
Бесплатна достава Подарок SSD

Цена

20.500  ден.

Редовна цена:

21.900 ден.

Гаранција

365

дена

DD-OfficePro Delux Core™ i5-4590/ 8 GB DDR3/ 120 GB SSD/ GeForce GT610 1GB/ DVD-RW

Part number: DDOfiicePro Delux

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

365

дена

DD-Render Delux Core™ i7-3770 / 8GB RAM/ 1TB HDD/ DVD/AMD Radeon™ HD 6450

Part number: DDRender Delux

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

1080

дена

PC Assembly + Advanced Cable Management Service

Part number: PC Assembly + Advanced Cable Management Service

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-64, Intel® Core™ i3-8100, 4GB RAM, Intel HD Integrated, 500GB HDD
Бесплатна достава

Цена

16.900  ден.

Редовна цена:

17.680 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-64, Intel® Core™ i3-8100, 4GB RAM, Intel HD Integrated, 500GB HDD

Part number: DD-64

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Extreme AMD Ryzen 7 2700X, 32GB  RAM, GeForce RTX 2070 OC 8GB, 1TB HDD, 240GB SSD
Бесплатна достава Подарок SSD

Цена

86.000  ден.

Редовна цена:

90.257 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Extreme AMD Ryzen 7 2700X, 32GB RAM, GeForce RTX 2070 OC 8GB, 1TB HDD, 240GB SSD

Part number: DD-Extreme AMD Ryzen

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD Threadripper Ryzen™ Threadripper™ 1950X TR4, 4x16GB DDR4 RAM, nVidia RTX 2080 11GB, 1TB HDD, 500GB SSD
Бесплатна достава Подарок SSD

Цена

178.363  ден.

Редовна цена:

187.751 ден.

Гаранција

1080

дена

DD Threadripper Ryzen™ Threadripper™ 1950X TR4, 4x16GB DDR4 RAM, nVidia RTX 20...

Part number: DD Threadripper

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Extreme Gen.8, i7-8700K, 32GB RAM, RTX 2070 68GB, 1TB HDD, 240GB SSD
Бесплатна достава Подарок SSD

Цена

90.500  ден.

Редовна цена:

95.208 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Extreme Gen.8, i7-8700K, 32GB RAM, RTX 2070 68GB, 1TB HDD, 240GB SSD

Part number: DD-Extreme Gen.8

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Extreme Gen.9 Intel® Core™ i9-9900K, 2x16GB RAM, nVidia RTX 2070 OC 8GB, 1TB HDD, 240GB SSD
Бесплатна достава Подарок SSD

Цена

99.300  ден.

Редовна цена:

104.348 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Extreme Gen.9 Intel® Core™ i9-9900K, 2x16GB RAM, nVidia RTX 2070 OC 8GB, 1TB ...

Part number: DD-Extreme Gen.9

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Кошничка

Успешно го додадовте следниот продукт во Вашата кошничката

продолжи
На каса


Feedback