Ценовник Последна промена: 15.12.2017
Мејлинг листа

Пријавете се за да бидете информирани за сите попусти, промоции, наградни игри


Email Archive

Дистрибутери

Клиенти

25.07.2017

Mnogu zadovolen od vasite uslugi. Edinstveno mesto vo Makedonija kade sto ima izbor na poveke brendovi. Se nadevam i na idna sorabotka. Marko! ...

Hosted By DDHost

Вкупно продукти: 24
Пребарај во категорија:
- Сите -
Клучен збор :
Цела фраза :
Пребарај
Технологија на процесор
- Сите -
RAM капацитет
- Сите -
Бренд на графичка картичка
- Сите -
HDD
- Сите -
SSD
- Сите -
Цена
- Сите -
Тип на промоција
- Сите -

Попуст

DD-Gamer Core i5-6400, 8GB RAM, GeForce GTX1050Ti 4GB, 1TB HDD
Бесплатна достава Гејминг

Цена

35.000  ден.

Редовна цена:

36.819 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer Core i5-6400, 8GB RAM, GeForce GTX1050Ti 4GB, 1TB HDD

Part number: DD-Gamer

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Cancelаrea Celeron G1840, 4GB, HD2000, 500GB HDD
Бесплатна достава

Цена

10.700  ден.

Редовна цена:

10.956 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Cancelаrea Celeron G1840, 4GB, HD2000, 500GB HDD

Part number: DD-Cancelаrea

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Home Pentium G3260, 4GB, HD2000, 500GB HDD
Бесплатна достава

Цена

11.800  ден.

Редовна цена:

12.412 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Home Pentium G3260, 4GB, HD2000, 500GB HDD

Part number: DD-Home

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Gamer Lite Core i3-6100, 8GB RAM, GTX 1050 OC, 1TB HDD
Бесплатна достава Гејминг

Цена

27.800  ден.

Редовна цена:

29.261 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer Lite Core i3-6100, 8GB RAM, GTX 1050 OC, 1TB HDD

Part number: DD-Gamer Lite

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Extreme Overclock i7-6700K, 32GB, GTX1070, 1TB + 240GB SSD
Бесплатна достава Гејминг

Цена

96.900  ден.

Редовна цена:

101.998 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Extreme Overclock i7-6700K, 32GB, GTX1070, 1TB + 240GB SSD

Part number: DD-Extreme Overclock

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-64,  Core™ i3-4170, 4GB RAM, HD2000, 500GB HDD
Бесплатна достава

Цена

15.400  ден.

Редовна цена:

16.156 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-64, Core™ i3-4170, 4GB RAM, HD2000, 500GB HDD

Part number: DD-64

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD Ultimate Core™ i7-6800K, 64GB, GTX1080Ti, 1TB HDD + 250GB SSD
Бесплатна достава Гејминг

Цена

145.842  ден.

Редовна цена:

153.518 ден.

Гаранција

1080

дена

DD Ultimate Core™ i7-6800K, 64GB, GTX1080Ti, 1TB HDD + 250GB SSD

Part number: DD Ultimate

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Gamer Kabylake, Core™ i5-7400 KabyLake, 8GB RAM, GTX1050Ti, 1TB HDD
Бесплатна достава Гејминг

Цена

36.800  ден.

Редовна цена:

38.692 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer Kabylake, Core™ i5-7400 KabyLake, 8GB RAM, GTX1050Ti, 1TB HDD

Part number: DD-Gamer Kabylake

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Expert Overclock i5-6600K, 16GB, GTX 1060, 1TB + 120GB SSD
Бесплатна достава Гејминг

Цена

67.900  ден.

Редовна цена:

71.420 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Expert Overclock i5-6600K, 16GB, GTX 1060, 1TB + 120GB SSD

Part number: DD-Expert Overclock

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Gamer Basic Intel i3-6100, 4GB, GeForce GT1030, 500GB HDD
Бесплатна достава Гејминг

Цена

19.900  ден.

Редовна цена:

20.940 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer Basic Intel i3-6100, 4GB, GeForce GT1030, 500GB HDD

Part number: DD-Gamer Basic

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Gamer Expert Kabylake, i5-7400KabyLake, 16GB RAM, GTX1060, 1TB HDD
Бесплатна достава Гејминг

Цена

49.600  ден.

Редовна цена:

52.213 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer Expert Kabylake, i5-7400KabyLake, 16GB RAM, GTX1060, 1TB HDD

Part number: DD-Gamer Expert Kabylake

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-64 Skylake, Intel i3-6100, 4GB RAM, Intel HD, 500GB HDD
Бесплатна достава

Цена

16.000  ден.

Редовна цена:

16.850 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-64 Skylake, Intel i3-6100, 4GB RAM, Intel HD, 500GB HDD

Part number: DD-64 Skylake

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Home Kabylake, Pentium®G4560, 4GB RAM, Intel HD Integrated, 500GB HDD
Бесплатна достава

Цена

14.400  ден.

Редовна цена:

15.116 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Home Kabylake, Pentium®G4560, 4GB RAM, Intel HD Integrated, 500GB HDD

Part number: DD-Home Kabylake

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-64 Kabylake, Core™ i3-7100KabyLake, 4GB RAM, Intel HD Integrated, 500GB HDD
Бесплатна достава

Цена

17.200  ден.

Редовна цена:

18.028 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-64 Kabylake, Core™ i3-7100KabyLake, 4GB RAM, Intel HD Integrated, 500GB HDD

Part number: DD-64 Kabylake

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка
DD-Gamer Lite AMD Ryzen 5 1400, 8GB RAM, GTX 1050 Ti, 1TB HDD
Бесплатна достава Гејминг

Цена

37.513  ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer Lite AMD Ryzen 5 1400, 8GB RAM, GTX 1050 Ti, 1TB HDD

Part number: DD-Gamer Lite Ryzen

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Gamer Expert, Core i5-6400, 16GB RAM, GTX1060 3GB, 1TB HDD
Бесплатна достава Гејминг

Цена

48.500  ден.

Редовна цена:

51.034 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer Expert, Core i5-6400, 16GB RAM, GTX1060 3GB, 1TB HDD

Part number: DD-Gamer Expert

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка
DD-Gamer Expert AMD Ryzen 5 1600, 16GB RAM, GTX1060, 1TB HDD
Бесплатна достава Гејминг

Цена

52.213  ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer Expert AMD Ryzen 5 1600, 16GB RAM, GTX1060, 1TB HDD

Part number: DD-Gamer Expert AMD Ryzen

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Extreme Kabylake, i7-7700K KabyLake, 32GB RAM, GTX1070 G1, 1TB HDD, 240GB SSD
Бесплатна достава

Цена

105.264  ден.

Редовна цена:

110.804 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Extreme Kabylake, i7-7700K KabyLake, 32GB RAM, GTX1070 G1, 1TB HDD, 240GB SSD

Part number: DD-Extreme Kabylake

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка
DD-Extreme AMD Ryzen 7 1700X, 32GB Ram, GTX1070 G1, 1TB HDD, 240GB SSD
Бесплатна достава Гејминг

Цена

106.090  ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Extreme AMD Ryzen 7 1700X, 32GB Ram, GTX1070 G1, 1TB HDD, 240GB SSD

Part number: DD-Extreme AMD Ryzen

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Cancelarea Skylake, Celeron G3900, 4GB RAM, 500GB HDD
Бесплатна достава

Цена

11.400  ден.

Редовна цена:

11.996 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Cancelarea Skylake, Celeron G3900, 4GB RAM, 500GB HDD

Part number: DD-Cancelarea Skylake

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Overclock–Kabylake, i5-7600K KabyLake, 16GB, GTX1060, 1TB HDD, 120GB SSD
Бесплатна достава

Цена

69.500  ден.

Редовна цена:

73.153 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Overclock–Kabylake, i5-7600K KabyLake, 16GB, GTX1060, 1TB HDD, 120GB SSD

Part number: DD-Overclock – Kabylake

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Попуст

DD-Home Skylake, Pentium G4400, 4GB RAM, Intel HD, 500GB HDD
Бесплатна достава

Цена

12.500  ден.

Редовна цена:

13.105 ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Home Skylake, Pentium G4400, 4GB RAM, Intel HD, 500GB HDD

Part number: DD-Home Skylake

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

1080

дена

PC Assembly + Advanced Cable Management Service

Part number: PC Assembly + Advanced Cable Management Service

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка
DD-Gamer AMD Ryzen 5 1500X, 8GB RAM, GTX 1050 Ti, 1TB HDD
Бесплатна достава Гејминг

Цена

44.585  ден.

Гаранција

1080

дена

DD-Gamer AMD Ryzen 5 1500X, 8GB RAM, GTX 1050 Ti, 1TB HDD

Part number: DD-Gamer AMD Ryzen

Производител: DDCom

Прегледај
Во кошничка

Кошничка

Успешно го додадовте следниот продукт во Вашата кошничката

продолжи
На каса


Feedback