Ценовник Последна промена: 01.12.2018
Мејлинг листа

Пријавете се за да бидете информирани за сите попусти, промоции, наградни игри


Email Archive

Дистрибутери

Клиенти

25.07.2017

Се е ок, продолжете така. ...

Hosted By DDHost

Вкупно продукти: 163
Пребарај во категорија:
- Сите -
Клучен збор :
Цела фраза :
Пребарај
Моќност
- Сите -
Тип на заштита
- Сите -
Цена
- Сите -
Бренд
- Сите -
Тип на промоција
- Сите -
19.99.3408-3 VALUE UPS, 800VA with Cable and SW

Цена

4.974  ден.

Гаранција

360

дена

19.99.3408-3 VALUE UPS, 800VA with Cable and SW

Производител: Roline

Прегледај
Во кошничка
Belkin SURGE,PRT,5OT,194OJ.150k,2M,45KA,RJ45,TE F9S52de2M

Цена

1.524  ден.

Гаранција

360

дена

Belkin SURGE,PRT,5OT,194OJ.150k,2M,45KA,RJ45,TE F9S52de2M

Производител: BELKIN

Прегледај
Во кошничка
Belkin Surge protector w/timer 8 sockets 2m cord CNS08deT-2M

Цена

1.983  ден.

Гаранција

360

дена

Belkin Surge protector w/timer 8 sockets 2m cord CNS08deT-2M

Производител: BELKIN

Прегледај
Во кошничка
NJOY Seth 650VA/360w

Цена

2.675  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY Seth 650VA/360w

Part number: PWUP-LI065ST-CG01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY Horus Plus 600 VA/360w

Цена

2.860  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY Horus Plus 600 VA/360w

Part number: PWUP-LI060H1-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY ISIS 650L/360w

Цена

3.044  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY ISIS 650L/360w

Part number: PWUP-LI065IS-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY SEPTU 600VA/360w

Цена

3.229  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY SEPTU 600VA/360w

Part number: PWUP-LI060SP-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY Soter 600/360w

Цена

3.690  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY Soter 600/360w

Part number: PWUP-LI060SR-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY Shed 625VA/375w

Цена

3.967  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY Shed 625VA/375w

Part number: PWUP-LI062SH-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY Seth 1000VA/600W, 3 x Schuko Battery Backup & Surge Protection

Цена

5.074  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY Seth 1000VA/600W, 3 x Schuko Battery Backup & Surge Protection

Part number: PWUP-LI100ST-CG01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY ERIS 600VA/360w

Цена

5.996  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY ERIS 600VA/360w

Part number: PWUP-LI060ER-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY Horus Plus 1000VA / 600w 4 x Schuko with Battery Backup & Surge Protection

Цена

6.273  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY Horus Plus 1000VA / 600w 4 x Schuko with Battery Backup & Surge Protection

Part number: PWUP-LI100H1-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY Septu 1000VA/600w

Цена

7.011  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY Septu 1000VA/600w

Part number: PWUP-LI100SP-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY Horus Plus 1500VA/900w

Цена

8.339  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY Horus Plus 1500VA/900w

Part number: PWUP-LI150H1-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY ISIS 1500VA/900W, 4 Outlets with Battery Backup & Surge Protection

Цена

9.880  ден.

Гаранција

360

дена

NJOY ISIS 1500VA/900W, 4 Outlets with Battery Backup & Surge Protection

Part number: PWUP-LI150IS-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY Horus Plus 2000VA/1200w

Цена

10.062  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY Horus Plus 2000VA/1200w

Part number: PWUP-LI200H1-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY ARES 700VA Ideal for central heating units, Product does not include battery

Цена

10.424  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY ARES 700VA Ideal for central heating units, Product does not include battery

Part number: PWUP-OF070AR-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY Isis 2000L/1200w

Цена

11.784  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY Isis 2000L/1200w

Part number: PWUP-LI200IS-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY Echo On-Line 1000VA/800w

Цена

12.146  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY Echo On-Line 1000VA/800w

Part number: PWUP-OL100EC-CG01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY ATEN 1000VA/800 W

Цена

15.442  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY ATEN 1000VA/800 W

Part number: PWUP-OL100AT-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
EAST Rackmountable LCD UPS 2000VA/1200W/720W/With LCD Display, Line interactive UPS+ AVR, Schuko x 2, Input Voltage: 100/120VAC (± 10 vac), Input Frequency: 50/60Hz ± 1Hz, Output Voltage: 120VAC (± 10 vac), Output Frequency: 50/60Hz ± 1Hz, Crest

Цена

8.814  ден.

Гаранција

690

дена

EAST Rackmountable LCD UPS 2000VA/1200W/720W/With LCD Display, Line interactive UPS+ AVR, ...

Производител: EAST

Прегледај
Во кошничка
EAST Rackmountable LCD UPS EA200 1200VA/720W/With LCD Display, Line interactive UPS+ AVR, Schuko x 2, Input Voltage: 100/120VAC (± 10 vac), Input Frequency: 50/60Hz ± 1Hz, Output Voltage: 120VAC (± 10 vac), Output Frequency: 50/60Hz ± 1Hz, Crest

Цена

6.179  ден.

Гаранција

690

дена

EAST Rackmountable LCD UPS EA200 1200VA/720W/With LCD Display, Line interactive UPS+ AVR, ...

Производител: EAST

Прегледај
Во кошничка
EAST LED UPS EA200 1500VA/900W Line interactive UPS+ AVR, Schuko x 2, Input Voltage: 100/120VAC (± 10 vac), Input Frequency: 50/60Hz ± 1Hz, Output Voltage: 120VAC (± 10 vac), Output Frequency: 50/60Hz ± 1Hz, Crest factor: 3:1, Recharging Time 6-8

Цена

5.481  ден.

Гаранција

690

дена

EAST LED UPS EA200 1500VA/900W Line interactive UPS+ AVR, Schuko x 2, Input Voltage: 100/1...

Производител: EAST

Прегледај
Во кошничка
EAST LCD UPS EA200 2000VA/1200W/With LCD Display, Line interactive UPS+ AVR, With USB + RS232, Schuko x 2, Input Voltage: 100/120VAC (± 10 vac), Input Frequency: 50/60Hz ± 1Hz, Output Voltage: 120VAC (± 10 vac), Output Frequency: 50/60Hz ± 1Hz, C

Цена

7.574  ден.

Гаранција

690

дена

EAST LCD UPS EA200 2000VA/1200W/With LCD Display, Line interactive UPS+ AVR, With USB + RS...

Производител: EAST

Прегледај
Во кошничка
EAST LED UPS EA200 2000VA/1200W Line interactive UPS+ AVR, With USB + RS232, Schuko x 2, Input Voltage: 100/120VAC (± 10 vac), Input Frequency: 50/60Hz ± 1Hz, Output Voltage: 120VAC (± 10 vac), Output Frequency: 50/60Hz ± 1Hz, Crest factor: 3:1,

Цена

6.977  ден.

Гаранција

690

дена

EAST LED UPS EA200 2000VA/1200W Line interactive UPS+ AVR, With USB + RS232, Schuko x 2, I...

Производител: EAST

Прегледај
Во кошничка

Попуст

Power Tree UPS 650 VA / 390 Watts, Line-Interactive, Outlets: 3x C13, Input: 140 - 275V, Output: 230V, Tower, AVR

Цена

2.350  ден.

Редовна цена:

2.427 ден.

Гаранција

360

дена

Power Tree UPS 650 VA / 390 Watts, Line-Interactive, Outlets: 3x C13, Input: 140 - 275V, O...

Part number: S650BX

Производител: Power Tree

Прегледај
Во кошничка
EAST LED UPS EA200 1200VA/720W Line interactive UPS+ AVR, Schuko x 2, Input Voltage: 100/120VAC (± 10 vac), Input Frequency: 50/60Hz ± 1Hz, Output Voltage: 120VAC (± 10 vac), Output Frequency: 50/60Hz ± 1Hz, Crest factor: 3:1, Recharging Time 6-8

Цена

4.186  ден.

Гаранција

690

дена

EAST LED UPS EA200 1200VA/720W Line interactive UPS+ AVR, Schuko x 2, Input Voltage: 100/1...

Производител: EAST

Прегледај
Во кошничка
Power Tree UPS 850 VA / 510 Watts, Line-Interactive, Outlets: 3x C13, Input: 130 - 285V, Output: 230V, Tower, AVR

Цена

3.225  ден.

Гаранција

360

дена

Power Tree UPS 850 VA / 510 Watts, Line-Interactive, Outlets: 3x C13, Input: 130 - 285V, O...

Part number: S850E

Производител: Power Tree

Прегледај
Во кошничка
EAST LED UPS EA200 650VA/390W, Line interactive UPS+ AVR, Schuko x 2, Input Voltage: 100/120VAC (± 10 vac), Input Frequency: 50/60Hz ± 1Hz, Output Voltage: 120VAC (± 10 vac), Output Frequency: 50/60Hz ± 1Hz, Crest factor: 3:1, Recharging Time 6-8

Цена

2.391  ден.

Гаранција

690

дена

EAST LED UPS EA200 650VA/390W, Line interactive UPS+ AVR, Schuko x 2, Input Voltage: 100/1...

Производител: EAST

Прегледај
Во кошничка
EAST LED UPS EA200 850VA/510W Line interactive UPS+ AVR, Schuko x 2, Input Voltage: 100/120VAC (± 10 vac), Input Frequency: 50/60Hz ± 1Hz, Output Voltage: 120VAC (± 10 vac), Output Frequency: 50/60Hz ± 1Hz, Crest factor: 3:1, Recharging Time 6-8

Цена

2.890  ден.

Гаранција

690

дена

EAST LED UPS EA200 850VA/510W Line interactive UPS+ AVR, Schuko x 2, Input Voltage: 100/12...

Производител: EAST

Прегледај
Во кошничка
NJOY AVR AKIN 1000 VA stabilizator za struja

Цена

2.214  ден.

Гаранција

720

дена

NJOY AVR AKIN 1000 VA stabilizator za struja

Part number: PWAV-10001AK-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY PALADIN 1000VA stabilizator za struja

Цена

1.231  ден.

Гаранција

720

дена

NJOY PALADIN 1000VA stabilizator za struja

Part number: PWAV-10003PL-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
Power Tree G Line UPS 3000VA/2400W, Line-Interactive, Outlets: 4 x C13, Input: 140 - 275, Tower, Full AVR

Цена

18.237  ден.

Гаранција

360

дена

Power Tree G Line UPS 3000VA/2400W, Line-Interactive, Outlets: 4 x C13, Input: 140 - 275, ...

Part number: GLINE3000T

Производител: Power Tree

Прегледај
Во кошничка
NJOY AKIN 2000VA stabilizator za struja

Цена

3.136  ден.

Гаранција

720

дена

NJOY AKIN 2000VA stabilizator za struja

Part number: PWAV-20002AK-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
Power Tree UPS 1250 VA / 750 Watts, Line-Interactive, Outlets: 5x C13, Input: 140 - 275V, Output: 230V, Tower, AVR, Ports: USB

Цена

4.612  ден.

Гаранција

360

дена

Power Tree UPS 1250 VA / 750 Watts, Line-Interactive, Outlets: 5x C13, Input: 140 - 275V, ...

Part number: S1250P

Производител: Power Tree

Прегледај
Во кошничка
EAST UPS Lead acid battery 12V/8Ah

Цена

979  ден.

Гаранција

690

дена

EAST UPS Lead acid battery 12V/8Ah

Производител: EAST

Прегледај
Во кошничка
POWER PROTECTOR 1,5m, SPG3-B5

Цена

332  ден.

Гаранција

0

дена

POWER PROTECTOR 1,5m, SPG3-B5

Производител: Unknown Brand

Прегледај
Во кошничка
EAST UPS Lead acid battery 12V/7Ah

Цена

881  ден.

Гаранција

690

дена

EAST UPS Lead acid battery 12V/7Ah

Производител: EAST

Прегледај
Во кошничка
NJOY PW4122B 12V 4.5 AH

Цена

899  ден.

Гаранција

360

дена

NJOY PW4122B 12V 4.5 AH

Part number: ACPW-04122PW-CB01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY PW5123B 12V 5 AH

Цена

947  ден.

Гаранција

360

дена

NJOY PW5123B 12V 5 AH

Part number: ACPW-05123PW-CB01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка

Кошничка

Успешно го додадовте следниот продукт во Вашата кошничката

продолжи
На каса


Feedback