Ценовник Последна промена: 24.03.2017
Мејлинг листа

Пријавете се за да бидете информирани за сите попусти, промоции, наградни игри


Email Archive

Дистрибутери

Клиенти

21.07.2017

Сум купувал и порано од DDStore и секогаш сум бил задоволен од услугата. Најобемна и најквалитетна понуда за сечиј вкус и џеб и секогаш прва станица при барање на некој производ :-) Топла препорака за секого. ...

Hosted By DDHost

Вкупно продукти: 323
Пребарај во категорија:
- Сите -
Клучен збор :
Цела фраза :
Пребарај
Моќност
- Сите -
Тип на заштита
- Сите -
Цена
- Сите -
Бренд
- Сите -
Тип на промоција
- Сите -
NJOY PALADIN 1000VA stabilizator za struja

Цена

1.119  ден.

Гаранција

720

дена

NJOY PALADIN 1000VA stabilizator za struja

Part number: PWAV-10003PL-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY AVR AKIN 1000 VA stabilizator za struja

Цена

2.013  ден.

Гаранција

720

дена

NJOY AVR AKIN 1000 VA stabilizator za struja

Part number: PWAV-10001AK-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY EIDO 600VA

Цена

2.516  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY EIDO 600VA

Part number: PWUP-OF060EI-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY AKIN 2000VA stabilizator za struja

Цена

2.893  ден.

Гаранција

720

дена

NJOY AKIN 2000VA stabilizator za struja

Part number: PWAV-20002AK-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
X1 EX - 500 500 VA UPS - Line Interactive - No communication port - 1 Led front pannel - Black Design - GE Type

Цена

3.040  ден.

Гаранција

360

дена

X1 EX - 500 500 VA UPS - Line Interactive - No com...

Part number: X1 EX - 500

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
NJOY Horus Plus 600 VA

Цена

3.103  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY Horus Plus 600 VA

Part number: PWUP-LI060H1-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
X1 EX - 700 700 VA UPS - Line Interactive - No communication port - 1 Led front pannel - Black Design - GE Type

Цена

3.355  ден.

Гаранција

360

дена

X1 EX - 700 700 VA UPS - Line Interactive - No com...

Part number: X1 EX - 700

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
NJOY ISIS 650L

Цена

3.438  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY ISIS 650L

Part number: PWUP-LI065IS-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
X1 - 500 500 VA UPS - Line Interactive - No communication port - 1 Led front pannel - Black Design - IEC Type

Цена

3.459  ден.

Гаранција

360

дена

X1 - 500 500 VA UPS - Line Interactive - No commun...

Part number: X1 - 500

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
X2 Touch - 500 FR/GE 500 VA UPS - Line Interactive - USB communication port - 3 Leds front pannel - Black & Silver Design - GE Type

Цена

3.983  ден.

Гаранција

360

дена

X2 Touch - 500 FR/GE 500 VA UPS - Line Interactive...

Part number: X2 Touch - 500 FR/GE

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
X2 Touch - 700 FR/GE 700 VA UPS - Line Interactive - USB communication port - 3 Leds front pannel - Black & Silver Design - GE Type

Цена

4.193  ден.

Гаранција

360

дена

X2 Touch - 700 FR/GE 700 VA UPS - Line Interactive...

Part number: X2 Touch - 700 FR/GE

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
X2 Touch - 700 IEC 700 VA UPS - Line Interactive - USB communication port - 3 Leds front pannel - Black & Silver Design - IEC Type

Цена

4.403  ден.

Гаранција

360

дена

X2 Touch - 700 IEC 700 VA UPS - Line Interactive -...

Part number: X2 Touch - 700 IEC

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
X3 - 500 500 VA UPS - Line Interactive - USB communication port - 3 Leds front pannel - Black & Silver Design - IEC Type

Цена

4.508  ден.

Гаранција

360

дена

X3 - 500 500 VA UPS - Line Interactive - USB commu...

Part number: X3 - 500

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
JOY AVR AKIN 3000VA

Цена

5.116  ден.

Гаранција

720

дена

JOY AVR AKIN 3000VA

Part number: PWAV-30002AK-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
X1 EX - 1000 1000 VA UPS - Line Interactive - No communication port - 1 Led front pannel - Black Design - GE Type

Цена

5.137  ден.

Гаранција

360

дена

X1 EX - 1000 1000 VA UPS - Line Interactive - No c...

Part number: X1 EX - 1000

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
NJOY ERIS 600VA

Цена

5.619  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY ERIS 600VA

Part number: PWUP-LI060ER-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
X1 - 1000 1000 VA UPS - Line Interactive - No communication port - 1 Led front pannel - Black Design - IEC Type

Цена

5.661  ден.

Гаранција

360

дена

X1 - 1000 1000 VA UPS - Line Interactive - No comm...

Part number: X1 - 1000

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
NJOY Horus Plus 1000VA/900W

Цена

5.870  ден.

Гаранција

0

дена

NJOY Horus Plus 1000VA/900W

Part number: PWUP-LI100H1-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
X2 Touch - 1000 FR/GE 1000 VA UPS - Line Interactive - USB communication port - 3 Leds front pannel - Black & Silver Design - GE Type

Цена

5.975  ден.

Гаранција

360

дена

X2 Touch - 1000 FR/GE 1000 VA UPS - Line Interacti...

Part number: X2 Touch - 1000 FR/GE

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
1000 XP Pro  4 IEC UPS outlets, 2 protected outlets, 1 RJ11/45, 5 indicator lights

Цена

6.374  ден.

Гаранција

360

дена

1000 XP Pro 4 IEC UPS outlets, 2 protected outlet...

Part number: 1000 XP Pro

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
X2 Touch - 1000 IEC 1000 VA UPS - Line Interactive - USB communication port - 3 Leds front pannel - Black & Silver Design - IEC Type

Цена

6.395  ден.

Гаранција

360

дена

X2 Touch - 1000 IEC 1000 VA UPS - Line Interactive...

Part number: X2 Touch - 1000 IEC

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
X3 - 1000 1000 VA UPS - Line Interactive - USB communication port - 3 Leds front pannel - Black & Silver Design - IEC Type

Цена

7.548  ден.

Гаранција

360

дена

X3 - 1000 1000 VA UPS - Line Interactive - USB com...

Part number: X3 - 1000

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
NJOY Horus Plus 2000VA

Цена

8.817  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY Horus Plus 2000VA

Part number: PWUP-LI200H1-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY ARES 700VA

Цена

9.476  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY ARES 700VA

Part number: PWUP-OF070AR-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
NJOY ATEN 1000L ON-LINE

Цена

14.599  ден.

Гаранција

1080

дена

NJOY ATEN 1000L ON-LINE

Part number: PWUP-OL100AT-AZ01B

Производител: nJoy

Прегледај
Во кошничка
E3 LCD - 1500 RT 1500 VA UPS - On Line Performance -USB  & RS232 communication ports - Software - Built-in batteries (2 x 9Ah/12V) -Black Design

Цена

31.470  ден.

Гаранција

720

дена

E3 LCD - 1500 RT 1500 VA UPS - On Line Performance...

Part number: E3 LCD - 1500 RT

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
C2+ Nomad Combo 12 / 1000 1000 VA mobile inverter, 12 VDC

Цена

33.290  ден.

Гаранција

720

дена

C2+ Nomad Combo 12 / 1000 1000 VA mobile inverter,...

Part number: C2+ Nomad Combo 12 / 1000

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
E3 LCD - 2000 RT 2000 VA UPS - On Line Performance - USB & RS232 communication port - Software - Built-in batteries (4 x 7Ah/12V) -Black Design

Цена

40.108  ден.

Гаранција

720

дена

E3 LCD - 2000 RT 2000 VA UPS - On Line Performance...

Part number: E3 LCD - 2000 RT

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
C2+ Nomad Combo 24 / 3000 3000 VA mobile inverter, 24 VDC

Цена

43.985  ден.

Гаранција

720

дена

C2+ Nomad Combo 24 / 3000 3000 VA mobile inverter,...

Part number: C2+ Nomad Combo 24 / 3000

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
E3 LCD - 2500 RT 2500 VA UPS - On Line Performance - USB  & RS232 communication ports - Software - Built-in batteries (4 x 9Ah/12V) -Black Design

Цена

44.428  ден.

Гаранција

720

дена

E3 LCD - 2500 RT 2500 VA UPS - On Line Performance...

Part number: E3 LCD - 2500 RT

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
E3 LCD - 3000 RT 3000 VA UPS - On Line Performance - USB  & RS232 communication ports - Software - Built-in batteries (6 x 7Ah/12V) -Black Design

Цена

56.768  ден.

Гаранција

720

дена

E3 LCD - 3000 RT 3000 VA UPS - On Line Performance...

Part number: E3 LCD - 3000 RT

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка
E6 LCD RT e 2 K 2000 VA UPS - On Line Double Conversion - RS 232 communication port - Software - Black Design

Цена

57.509  ден.

Гаранција

720

дена

E6 LCD RT e 2 K 2000 VA UPS - On Line Double Conve...

Part number: E6 LCD RT e 2 K

Производител: Infosec

Прегледај
Во кошничка

Кошничка

Успешно го додадовте следниот продукт во Вашата кошничката

продолжи
На каса


Feedback