Ценовник Последна промена: 12.05.2020
Мејлинг листа

Пријавете се за да бидете информирани за сите попусти, промоции, наградни игри


Email Archive

Дистрибутери

Клиенти

15.1.2018

Супер сте само продолжете така!

Hosted By DDHostГаранција

365

денови

DELL OptiPlex 990 Tower Gamer Core™i5-2500/ 8GB RAM / 120GB SSD + 500GB HDD/ GT 1030...

Part number: OptiPlex 990 GT 1030

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

DELL OptiPlex 7010 USFF - Mini PC Core™ i3-3220/ 8GB DDR3/ 120GB SSD/ DVD

Part number: 7011 USFF

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка
Заштеда: 3.800 ден.
New PC DD-GamerPro Delux Core™ i7-3770 3th gen/ 8GB DDR3/ 1TB /DVD /GeForce GTX 1650 4GB DDR5 New + BENQ 24"
Бесплатна достава Подарок Пакет Гејминг

Цена

36.400  ден.

Редовна цена:

40.200 ден.

Гаранција

364

денови

New PC DD-GamerPro Delux Core™ i7-3770 3th gen/ 8GB DDR3/ 1TB /DVD /GeForce GTX 1650...

Part number: Pro Delux+1650+BENQ

Производител: DDCom

Преглед
Во кошничка

Гаранција

30

денови

Power Supply for Dell Optiplex 3010/7010 SFF

Part number: PSU for Dell SFF

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

DELL OptiPlex 7010 USFF - Mini PC Core™ i7-3770s/ 8GB DDR3/ 240GB SSD/ DVD

Part number: 7013 USFF

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

HP EliteDesk 800 G1 Tower Core™ i5-4570/ 8GB DDR3/ 500GB HDD/ No OD/ GeForce GT 1030...

Part number: EliteOne 800 G1

Производител: Hp

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

HP EliteDesk 800 G2 Mini PC Core™ i5-6500T/ 8GB DDR4/ 500 GB HDD/ Win10 Home

Part number: Elitedesk 800 G2 Win10H

Производител: Hp

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

New PC DD-Gamer Delux Core™ i5-4590 4th gen / 8 GB DDR3/ 120 GB SSD/ GeForce GT 1030...

Part number: DDGamer Delux

Производител: DDCom

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

New PC DD-GamerPro Delux Core™ i7-3770 3th gen/ 8GB DDR3/ 1TB /DVD /GeForce GT 1030 ...

Part number: DDGamerPro Delux

Производител: DDCom

Преглед
Во кошничка
Заштеда: 6.100 ден.
New PC DD-Gamer Delux Core™ i5-4590 4th gen / 8 GB DDR3/ 120 GB SSD/ GeForce GT 1030 2GB DDR5/ DVD-RW + Dell Pro P2213T 22"
Бесплатна достава Подарок Пакет Гејминг

Цена

26.000  ден.

Редовна цена:

32.100 ден.

Гаранција

365

денови

New PC DD-Gamer Delux Core™ i5-4590 4th gen / 8 GB DDR3/ 120 GB SSD/ GeForce GT 1030...

Производител: DDCom

Преглед
Во кошничка
Заштеда: 3.100 ден.
New PC DD-GamerPro Delux Core™ i7-3770 3th gen/ 8GB DDR3/ 1TB /DVD /GeForce GT 1030 2GB DDR5 New + Dell Pro P2213T 22"
Бесплатна достава Подарок Пакет Гејминг

Цена

31.500  ден.

Редовна цена:

34.600 ден.

Гаранција

365

денови

New PC DD-GamerPro Delux Core™ i7-3770 3th gen/ 8GB DDR3/ 1TB /DVD /GeForce GT 1030 ...

Part number: DDGamerPro Delux

Производител: DDCom

Преглед
Во кошничка
Заштеда: 4.100 ден.
New PC DD-Gamer Delux Core™ i5-4590 4th gen /16 GB DDR3/ 120 GB SSD/ GeForce 1650 4gb new/ DVD-RW + BENQ BL2410 24"
Бесплатна достава Подарок Пакет Гејминг

Цена

35.100  ден.

Редовна цена:

39.200 ден.

Гаранција

365

денови

New PC DD-Gamer Delux Core™ i5-4590 4th gen /16 GB DDR3/ 120 GB SSD/ GeForce 1650 4g...

Part number: DDGamer Delux

Производител: DDCom

Преглед
Во кошничка
Заштеда: 3.200 ден.
DD-GamerPro Delux Core™ i7-3770 3th gen/ 8GB DDR3/ 120GB SSD NEW + 1TB /DVD /GeForce GTX 1650 4GB DDR5 New + BENQ 24"
Бесплатна достава Подарок Пакет Гејминг

Цена

42.000  ден.

Редовна цена:

45.200 ден.

Гаранција

364

денови

DD-GamerPro Delux Core™ i7-3770 3th gen/ 8GB DDR3/ 120GB SSD NEW + 1TB /DVD /GeForce...

Part number: Pro Delux+SSD+1650+BENQ

Производител: DDCom

Преглед
Во кошничка
Заштеда: 2.100 ден.
DELL Optiplex 980 Tower Core™ i7-860/ 8GB RAM/ 320GB HDD/ DVD/ GeForce GT 1030 2GB DDR5 NEW
Бесплатна достава Гејминг

Цена

13.900  ден.

Редовна цена:

16.000 ден.

Гаранција

365

денови

DELL Optiplex 980 Tower Core™ i7-860/ 8GB RAM/ 320GB HDD/ DVD/ GeForce GT 1030 2GB D...

Part number: Optiplex 980 GT 1030

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка
Заштеда: 2.100 ден.
DELL Optiplex 980 Tower Core™ i7-860/ 8GB RAM/ 320GB HDD/ DVD/ GeForce GT 1030 2GB DDR5 NEW + Dell Pro P2213T 22"
Бесплатна достава Гејминг

Цена

17.500  ден.

Редовна цена:

19.600 ден.

Гаранција

365

денови

DELL Optiplex 980 Tower Core™ i7-860/ 8GB RAM/ 320GB HDD/ DVD/ GeForce GT 1030 2GB D...

Part number: Optiplex 980 GT 1030 + monitor

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

DELL OptiPlex 7010 USFF Core™ i5-3470s/ RAM 8GB DDR3/ SSD 240GB/ DVD/ Windows 10 Hom...

Part number: DELL 7010 USFF i5/SSD WIN

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

Dell Professional P2012HT 20" 1600 x 900 5 ms LCD Monitor

Part number: Dell P2012HT

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

Lenovo ThinkCentre M93p Mini PC Core™ i3-4130T/ RAM 4GB DDR3/ HDD 500GB/ No ODD

Part number: Lenovo M93 MINI PC i3

Производител: LENOVO

Преглед
Во кошничка
Заштеда: 270 ден.
DELL OptiPlex 7010 USFF - Mini PC Core™ i5-2400s/ 8GB DDR3/ 120GB SSD/ DVD

Цена

9.900  ден.

Редовна цена:

10.170 ден.

Гаранција

365

денови

DELL OptiPlex 7010 USFF - Mini PC Core™ i5-2400s/ 8GB DDR3/ 120GB SSD/ DVD

Part number: 7011 USFF

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

Lenovo ThinkCentre M93p Mini PC Core™ i3-4130T/ RAM 4GB DDR3/ HDD 500GB/ No ODD/ Win...

Part number: Lenovo M93 MINI PC i4 WIN

Производител: LENOVO

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

DELL OptiPlex 390 SFF Core™ i5-2400/ RAM 8GB DDR3/ SSD 120GB/ DVD/ Windows 10 Home

Part number: DELL 390 SFF i5/SSD WIN

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

Lenovo ThinkCentre M93p Mini PC Core™ i5-4670T/ RAM 4GB DDR3/ HDD 500GB/ No ODD

Part number: Lenovo M93 MINI PC i5

Производител: LENOVO

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

DELL OptiPlex 7010 USFF Core™ i5-3470s/ RAM 8GB DDR3/ SSD 240GB/ DVD

Part number: DELL 7010 USFF i5/SSD

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка
Заштеда: 1.600 ден.
DELL OptiPlex 390 SFF Core™ i5-2400/ RAM 8GB DDR3/ SSD 120GB/ DVD

Цена

10.900  ден.

Редовна цена:

12.500 ден.

Гаранција

365

денови

DELL OptiPlex 390 SFF Core™ i5-2400/ RAM 8GB DDR3/ SSD 120GB/ DVD

Part number: DELL 390 SFF i5/SSD

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

Lenovo ThinkCentre M93p Mini PC Core™ i5-4670T/ RAM 4GB DDR3/ HDD 500GB/ No ODD/ Win...

Part number: Lenovo M93 MINI PC i5 WIN

Производител: LENOVO

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

DELL OptiPlex 3020 SFF Core™ i5-4670T/ RAM 8GB DDR3/ SSD 240GB/ DVD

Part number: DELL 3020 i5/SSD

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

DELL OptiPlex 3010 Desktop Core™ i5-3470/ RAM 8GB DDR3/ SSD 240GB/ DVD/ Windows 10 H...

Part number: DELL 3010 i5/SSD WIN

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

HP EliteDesk 800 G1 Mini PC Core™ i5-4570T/ RAM 8GB DDR3/ SSD 240GB/ No optic

Part number: HP 800 MINI PC i5/SSD

Производител: Hp

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

Fujitsu Esprimo Q920 Mini PC Core™ i5-4570T/ RAM 8GB DDR3/ SSD 240GB/ No optic

Part number: Fujitsu Q920 MINI PC i5

Производител: FUJITSU

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

DELL OptiPlex 9020 USFF Core™ i5-4460s/ RAM 8GB DDR3/ SSD 240GB/ DVD

Part number: DELL 9020 USFF i5/SSD

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка
Заштеда: 1.000 ден.
HP EliteDesk 800 G1 Mini PC Core™ i5-4570T/ 8GB RAM/ 240 GB SSD

Цена

13.900  ден.

Редовна цена:

14.900 ден.

Гаранција

365

денови

HP EliteDesk 800 G1 Mini PC Core™ i5-4570T/ 8GB RAM/ 240 GB SSD

Part number: Elitedesk 800 G1 SSD

Производител: Hp

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

Lenovo ThinkPad X240 12,5" Core™i5-4200u/ RAM 8GB DDR3/ SSD 120GB/ No ODD

Part number: Lenovo X240 i5/SSD

Производител: LENOVO

Преглед
Во кошничка
Заштеда: 1.700 ден.
DELL OptiPlex 3010 Desktop Core™ i5-3470/ RAM 8GB DDR3/ SSD 240GB/ DVD

Цена

13.300  ден.

Редовна цена:

15.000 ден.

Гаранција

365

денови

DELL OptiPlex 3010 Desktop Core™ i5-3470/ RAM 8GB DDR3/ SSD 240GB/ DVD

Part number: DELL 3010 i5/SSD

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

Lenovo ThinkPad X250 12.5" Core™i5-5300U/ RAM 8GB DDR3/ SSD 120GB/ No ODD

Part number: Lenovo X250 i5/SSD

Производител: LENOVO

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

HP EliteDesk 800 G1 Mini PC Core™ i5-4570T/ RAM 8GB DDR3/ SSD 240GB/ No optic/ Windo...

Part number: HP 800 MINI PC i5/SSD WIN

Производител: Hp

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

Fujitsu Esprimo Q920 Mini PC Core™ i5-4570T/ RAM 8GB DDR3/ SSD 240GB/ No optic/ Wind...

Part number: Fujitsu Q920 MINI PC i5 WIN

Производител: FUJITSU

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

DELL OptiPlex 9020 USFF Core™ i5-4460s/ RAM 8GB DDR3/ SSD 240GB/ DVD/ Windows 10 Hom...

Part number: DELL 9020 USFF i5/SSD WIN

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

Lenovo ThinkStation D30 Tower/ Xeon E5-2640/ RAM 32GB ECC/ SSD 240GB + 500GB/ DVD/ Quadro ...

Part number: Lenovo D30

Производител: LENOVO

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

DELL OptiPlex 3020 SFF Core™ i5-4670T/ RAM 8GB DDR3/ SSD 240GB/ DVD/ Windows 10 Home

Part number: DELL 3020 i5/SSD WIN

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

DELL Latitude E5450 14" Core™i5-5300U/ RAM 8GB DDR4/ SSD 240GB/ No ODD

Part number: Dell E5450

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

DELL Latitude E5470 14" Core™i5-6300U/ RAM 8GB DDR4/ SSD 256GB/ No ODD

Part number: Dell E5470

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

DELL Latitude E7270 12.5" Core™ i5-6300U/ RAM 4GB DDR4/ SSD 128GB/ No ODD

Part number: Dell E7270

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

DELL OptiPlex 9010 Tower Core™i7-3770/ RAM 16GB DDR3/ SSD 240GB + 500GB/ DVD

Part number: Dell 9010 i7/SSD

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

HP Z230 Workstation Core™ i7-4770/ RAM 16GB ECC/ SSD 240GB + HDD 500GB/ DVD

Part number: HP Z230 i7

Производител: Hp

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

DELL OptiPlex 9010 Tower Core™i7-3770/ RAM 16GB DDR3/ SSD 240GB + 500GB/ DVD/ Window...

Part number: Dell 9010 i7/SSD WIN

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

HP Z230 Tower Core™ i7-4770/ RAM 16GB ECC/ SSD 240GB + HDD 500GB/ DVD/ Windows 10 Ho...

Part number: HP Z230 i7 WIN

Производител: Hp

Преглед
Во кошничка
Заштеда: 4.400 ден.
DELL OptiPlex 9010 Tower Gamer Core™i7-3770/ RAM 16GB DDR3/ SSD 240GB + 500GB/ DVD/ GTX 1650 NEW
Гејминг

Цена

31.100  ден.

Редовна цена:

35.500 ден.

Гаранција

365

денови

DELL OptiPlex 9010 Tower Gamer Core™i7-3770/ RAM 16GB DDR3/ SSD 240GB + 500GB/ DVD/ ...

Part number: Dell 9010 i7/SSD GAMER

Производител: DELL

Преглед
Во кошничка

Гаранција

365

денови

HP Z230 Tower Gamer Core™ i7-4770/ RAM 16GB ECC/ SSD 240GB + HDD 500GB/ DVD/ GTX 165...

Part number: HP Z230 i7 GAMER

Производител: Hp

Преглед
Во кошничка

Кошничка

You have successfuly added the following item in your shopping cart

продолжи
Наплата


Feedback