Ценовник Последна промена: 04.12.2019
Мејлинг листа

Пријавете се за да бидете информирани за сите попусти, промоции, наградни игри


Email Archive

Дистрибутери

Клиенти

25.07.2017

Mnogu zadovolen od vasite uslugi. Edinstveno mesto vo Makedonija kade sto ima izbor na poveke brendovi. Se nadevam i na idna sorabotka. Marko! ...

Hosted By DDHost

Вкупно продукти: 233
Пребарај во категорија:
- Сите -
Клучен збор :
Цела фраза :
Пребарај
Цена
- Сите -
Тип на промоција
- -

Гаранција

360

дена

Software Service

Part number: 02-00023-002

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

Standard belt clip IP61

Part number: 50-00060-011

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

G.729 Codec for one channel

Part number: 02-00046-001

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

v12 IPVA-Lic

Part number: 02-00043-002

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

v12 Reporting-Lic

Part number: 02-00042-002

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

Standard belt clip IP63

Part number: 50-00060-012

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

Standard belt clip IP62

Part number: 50-00060-012

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension on purchase for IP61

Part number: 12-00400-034

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

v12 Standby-Lic min5000

Part number: 02-00040-006

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension on purchase for IP111

Part number: 12-00400-048

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension on purchase for IP230-MOD

Part number: 12-00400-014

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

v12 Standby-Lic min2000

Part number: 02-00040-005

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension on purchase for IP112

Part number: 12-00400-052

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension after purchase for IP61

Part number: 12-00500-034

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

v12 Standby-Lic min1000

Part number: 02-00040-004

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension on purchase for IP222 (black)

Part number: 12-00400-028

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension on purchase for IP2X2-2 (black)

Part number: 12-00400-049

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension after purchase for IP230-MOD

Part number: 12-00500-014

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension on purchase for IP2X2-2 (white)

Part number: 12-00400-050

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension on purchase for IP241

Part number: 12-00400-027

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension after purchase for IP111

Part number: 12-00500-048

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

v12 Standby-Lic min500

Part number: 02-00040-003

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

Security chain IP61 / IP63

Part number: 50-00060-010

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

Security chain IP62

Part number: 50-00060-010

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension on purchase for IP222 (white)

Part number: 12-00400-044

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension on purchase for IP232 (black)

Part number: 12-00400-029

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension on purchase for IP63

Part number: 12-00400-035

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension after purchase for IP112

Part number: 12-00500-053

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

v12 Standby-Lic Standard

Part number: 02-00040-002

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension after purchase for IP222 (black)

Part number: 12-00500-028

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension after purchase for IP2X2-2 (black)

Part number: 12-00500-049

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

v12 Voicemail-User-Lic

Part number: 02-00041-004

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

v12 Fax-Lic

Part number: 02-00030-001

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension after purchase for IP222 (white)

Part number: 12-00500-044

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension after purchase for IP232 (black)

Part number: 12-00500-029

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension after purchase for IP241

Part number: 12-00500-027

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension on purchase for IP22

Part number: 12-00400-002

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension on purchase for IP62

Part number: 12-00400-036

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension after purchase for IP2X2-2 (white)

Part number: 12-00500-050

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension on purchase for IP232 (white)

Part number: 12-00400-045

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension on purchase for IP240

Part number: 12-00400-024

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

Swivel Clip IP63

Part number: 50-00060-009

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

D81 Belt clip

Part number: 50-00081-009

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

360

дена

Swivel Clip IP62

Part number: 50-00060-009

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Гаранција

0

дена

Warranty Extension after purchase for IP63

Part number: 12-00500-035

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка
DECT Battery IP61

Цена

1.021  ден.

Гаранција

360

дена

DECT Battery IP61

Part number: 50-00060-005

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка
Battery pack opener D81 ex.

Цена

1.021  ден.

Гаранција

360

дена

Battery pack opener D81 ex.

Part number: 50-00081-007

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка
Warranty Extension after purchase for IP232 (white)

Цена

1.094  ден.

Гаранција

0

дена

Warranty Extension after purchase for IP232 (white)

Part number: 12-00500-045

Производител: InnovaPhone

Прегледај
Во кошничка

Кошничка

Успешно го додадовте следниот продукт во Вашата кошничката

продолжи
На каса


Feedback