Kingston RAM мемории, SSD дискови, USB флеш уреди и мемориски картички на залиха. Нарачајте онлајн со бесплатна достава низ цела Македонија!
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk
+389 2 3 100 700
+389 75 365 277
Јавете се на телефон:
+389 2 3 100 700 / +389 75 365 277 - од понеделник до петок 
Пратете барање на email
info@ddstore.mk / sales@ddstore.mk