Language
Currency
Кошничка 0
0 ден.

ЗА НАС

ДДКом е основана на 13-ти април 2006 од тим на ИТ професионалци со преку 10 години искуство во ИТ бизнисот. Нашата главна дејност е продажба на хардвер преку ефикасно организирана мрежа од дистрибутери, мали и големи компании и крајни потрошувачи. Во соработка со речиси сите увозници и дистрибутери на ИТ опрема, на нашите потрошувачи секогаш им нудиме најголем избор на прозиводи по најдобри цени.

 
 
Како усовршување на секторот за продажба на хардвер креиравме и имплементиравме комплетен сервис за менаџирање на онлајн продажба. Со имплементацијата на ДДСтор.МК се доближуваме до нашата цел преку автоматизирано секојдневно ажурирање на цените, залихата и бројот на производите да бидеме отворени за Вас 24/7. Со презентирање на речиси сите моментално достапни производи на пазарот, Ви даваме комплетна слика на ИТ пазарот во Македонија и понуда на сите производи кои можете да ги набавите на едно место, по актуелни и редовно ажурирани цени. Нашиот тим може да Ви ги набави и најтешко достапните артикли на пазарот.
 
 
Со имплементација на ДДСтор.мк го скратуваме потрошеното време и пари, а ја подобруваме услугата кон нашите клиенти.
 
 
ДДКом е дистрибутер на користени компјутери од А класа од познати брендови како и refurbished компјутери.
Бренд конфигурациите за разлика од склопуваните се многу постабилни, потивки со помала потрошувачка на струја. Составени се со поквалитетни, 100% компатибилни компоненти.

     Зошто ДДСтор

Бесплатна достава

За секоја он-лајн нараѓа, бесплатна достава до Вашиот дом.

Дополнителен попуст 

За поголеми нарачки може да следува дополнителен попуст.

Над 20.000 продути

Наша цел е да ги набавиме за Вас и најтешко достапните продукти на пазарот